Zien: Julia Roberts en George Clooney in 'Ticket to Paradise'

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 07:51

Het is al even geleden dat we Julia Roberts in een romantische komedie zagen, maar daar komt binnenkort verandering in met de hilarische romantische komedie 'Ticket to Paradise'!

George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

'Ticket to Paradise' zal deze herfst te zien zijn in de Vlaamse bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Nieuwe trailer 'Inside Out 2' gelost

Karen Luiken-22 maart 2024 om 11:18

Met veel plezier en enthousiasme naar de eerste ‘Inside Out’ gekeken? Maak je dan nu klaar voor het vervolg! Disney heeft vandaag een trailer van de film gedeeld die vanaf 19 juni in de bioscoop te zien zal zijn.

‘Inside Out 2’ verwelkomt een aantal nieuwe emoties in het hoofd van tiener Riley. Naast Plezier, Woede, Verdriet, Angst, en Afkeer komen nu ook Onzekerheid, Jaloezie, Ennui en Verlegenheid om de hoek kijken terwijl Riley op het punt staat om naar de middelbare school te gaan.

De stemmenkast bestaat onder anderen uit Amy Poehler, Lewis Black, Phyllis Smith, Tony hale, Liza Lapira, Maya Hawke, Ayo Edebiri, Adèle Exarchopoulos, Paul Walter Hauser, Kensington Tallman, Lilimar, Diane Lane en Kyle Maclachlan.

Cillian Murphy te zien in 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-22 maart 2024 om 09:18

Cillian Murphy kruipt binnenkort opnieuw in de huid van Tommy Shelby. De acteur maakt volgens ‘Peaky Blinders’-bedenker Steven Knight zijn opwachting in een langverwachte film over de serie.

De opnames voor de film gaan in september van start in Digbeth, een wijk in het Engelse plaatsje Birmingham. “Hij komt er absoluut voor terug”, zegt Steven Knight over Cillian Murphy.

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat de laatste aflevering van ‘Peaky Blinders’verscheen. De serie ging in 2013 in première en liep tot 2022. In die tijd zijn er zes seizoenen verschenen.

Ontdek meer