Dua Lipa heeft eerste filmrol te pakken

Karen Luiken-09 juli 2021 om 15:00

Dua Lipa gaat haar curriculum vitae uitbreiden. De zangeres is gestrikt voor een filmrol en zal binnenkort te zien zijn in ‘Argylle’. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Het is voor het eerst dat Dua Lipa op dit niveau gaat acteren. De film waarvoor ze gecast is, is een thriller die gebaseerd is op een boek van schrijfster Ellie Conway. Mocht het een succes worden, dan komen er hoogstwaarschijnlijk nog (zeker) twee andere films in de ‘Argylle’-franchise.

Dua Lipa is niet de enige bekendheid die deel uitmaakt van de cast. Ook Samuel L. Jackson, John Cena, Henry Cavill en Bryan Cranston spelen een rol in de film.

Britney Spears gaat naakt op Instagram

Karen Luiken-07 januari 2022 om 08:21

Britney Spears heeft een aantal pikante beelden gedeeld met haar Instagram-volgers. De zangeres is voor de gelegenheid uit de kleren gegaan en poseert poedelnaakt voor de camera.

Aangezien Instagram een no nipple-beleid heeft, besloot Britney haar intieme delen af te dekken met bloemetjes en hartjes. In het onderschrift schrijft ze dat ze de ‘energie als vrije vrouw nog nooit zo goed heeft gevoeld’. Ze doelt daarmee hoogstwaarschijnlijk op het beëindigen van het curatorschap van haar vader, dat dertien jaar heeft geduurd.

Het bericht kreeg binnen no time bijna twee miljoen likes. Op comments zit Britney overduidelijk niet te wachten; ze heeft de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ingeborg is oma geworden!

Dieter Blarinckx-07 januari 2022 om 07:06

De zoon van Ingeborg, MNM-presentator Robin Keyaert, is nog net voor de jaarwisseling vader geworden. Dat wil dus zeggen dat Ingeborg ook voor het eerst oma werd. Robins vriendin Jade zette op 31 december Ruby op de wereld. En Ingeborg is er helemaal klaar voor!

“We zijn allemaal klaar voor dit avontuur. We zullen supporteren en er zijn voor haar en haar ouders, familie en vrienden. Hoe Ruby oma en opa zal noemen zal nog blijken. Ik ben al plusomi en dat bevalt me heel goed. We mochten Ruby al eventjes in de armen nemen en dat was pure gelukzaligheid.”

Proficiat aan de ganse familie!

Ontdek meer