Kindsterretje Laura Omloop brengt nieuwe single uit

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:19

Laura Omloop, die in 2009 meedeed aan het Junior Eurovisie Songfestival, is niet meer het jonge meisje dat we vroeger kenden. Het is jaren stil geweest rondom de zangeres, maar nu maakt ze een keiharde comeback met haar gloednieuwe single ‘Leef’.

Jaren geleden deed Laura met het liedje ‘Zo verliefd’ mee aan het Junior Eurivisie Songfestival. Ze scoorde er een grote hit mee en bracht niet veel later drie verschillende albums uit. Met ‘Verliefd’ uit 2010, ‘Wereld in Kleuren’ uit 2011 en ‘Klaar Voor’ uit 2012 werd ze een populaire zangeres in zowel Vlaanderen als Nederland.

In 2010 won Laura bij Radio 2 de prijs voor ‘Beste Zomerhit Kidspop’ en was ze een van de genomineerden van de MIA’s. Vier jaar later verscheen haar album ‘Meer’. Ze ging als een speer. Totdat... ze niets meer van zich liet horen.

Acht jaar lang bleef Laura onder de radar. Acht jaar tot ze eindelijk besloot de microfoon weer te omarmen en de handen ineen sloot met producer Erah. Samen met hem en met Avedon brengt ze nu het liedje 'Leef' uit.

Madison Beer speelt 'Jenifer' in nieuwe musicvideo

Chelsy Vanlerberghe-25 april 2024 om 10:40

Madison Beer heeft een musicvideo gedropt voor haar hit 'Make You Mine'. De video is een knipoog naar de horror-komedie 'Jenifer's Body'.

Madison Beer kruipt in de rol van Megan Fox's personage Jenifer Check. In de videoclip speelt ze een cheerleader die samenwerkt met haar beste vriendin om een jongen uit hun klas te vermoorden. Madison is grote fan van het personage, want ze heeft zich in het verkleden nog al verkleed als de bloeddorstige bombshell.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Ontdek meer