Gamen, sporten en bellen: JBL lanceert gloednieuwe oortjes

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:13

Onderweg naar muziek luisteren is nog nooit zo leuk geweest. JBL heeft een volledig nieuwe lijn aan oortjes gepubliceerd en dat betekent dat er nu voor ieder wat wils is. De keuze is reuze!

Live Pro 2
Er zijn in het totaal vier nieuwe designs uitgebracht, te beginnen met de Live Pro 2. Deze oordopjes zijn voorzien van True Adaptive Noise Cancelling, slimme ambient-functies, een verbeterde batterijduur en zes microfoons voor de perfecte gesprekskwaliteit. Ze zijn waterdicht en bestand tegen geluid en wind. De oortjes zijn er in de kleuren blauw, zwart, roze en zilver.

Quantum TWS
Onderweg gamen met uitstekende geluidskwaliteit? Dat kan met Quantum TWS, de eerste draadloze game-oordopjes van JBL. Door het realistische surround-systeem zit je niet alleen qua geluid midden in een game, samen met de True Adaptive Noice Cancelling en Ambient Aware-functies kunnen de oortjes geluiden én afleiding van buitenaf goed controleren. Ideaal als je helemaal op wilt gaan in je spel. En het beste aan dit product? Het staat garant voor wel 24 uur luisterplezier!

Reflect Aero’s
Deze water- en stofdichte variant is ideaal voor tijdens het sporten. De Reflect Aero is namelijk ontworpen om gebruikers gemotiveerd te houden in de sportschool of tijdens een flinke wandeling. Dankzij de dynamische drivers van 6,8 mm klinkt muziek als nooit tevoren - hoe actief je op dat moment ook bent. Het ontwerp van de oortjes is verstelbaar en daarom niet alleen comfortabel, maar ook nog eens veilig. Ja, zelfs tijdens de meest intensieve workout. De True Adaptive Noice Cancelling zorgt ervoor dat je niet wordt afgeleid.

Tune Flex
Last but not least: de Tune Flex. Deze oortjes zijn voorzien van de zogenoemde ‘Sound Fit’, waardoor je naar muziek kunt luisteren op een manier die letterlijk het beste bij jou past. Koop je ze? Dan krijg je één paar oortjes met twee manieren om ze te dragen. Kies voor de traditionele open vorm, of ga voor één van de drie ‘slimme’ gesloten opties die vervelende achtergrondgeluiden blokkeren zodat je minimaal wordt afgeleid. De Tune Flex bevat vier verschillende microfoons, is waterdicht en kan naar smaak worden afgestemd met zes verschillende Active Noice Cancelling-standen.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Billie Eilish verrast fans met voorproefje van nieuw album

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:38

In afwachting van haar nieuwe album trakteert Billie Eilish haar Instagram-volgers nu alvast op een klein voorproefje. De zangeres heeft de complete tracklist van haar plaat gedeeld.

Het album gaat ‘Hit Me Hard and Soft’ heten en komt op 17 mei uit. Er staan in het totaal tien liedjes op met de titels ‘Skinny’, ‘Lunch’, ‘Chihiro’, ‘Birds of a Feather’, ‘Wildflower’, ‘The Greatest’, ‘L’Amour de ma Vie’, ‘The Diner’, ‘Bittersuite’ en ‘Blue’.

Het wordt het derde album van Billie, nadat ze in 2019 ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en in 2021 ‘Happier Than Ever’ uitbracht.

Ontdek meer