‘SOS Piet’ komt terug met een gloednieuw seizoen!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:25- Foto:

DPG Media

Wie opgroeide begin jaren 2000 herinnert zich vast nog wel de kookavonturen van Piet Huysentruyt in het populaire VTM-programma ‘SOS Piet’. En daar komt nu een gloednieuw seizoen van!

Het succesvolle kookprogramma liep zo’n 9 jaar en 18 seizoen lang. En nu - na een jarenlange stilte - komt er een gloednieuw seizoen naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de tv-kok. Het programma zou daarom in een gloednieuw jasje gestoken worden.

“Ik word straks zestig jaar en wil nog één keer écht knallen. Eerlijk is eerlijk, VTM is mijn zender. Ik ben groot geworden door en met VTM. De huidige programmabazen zagen dat tv-geschenk voor mij wel zitten. En zo zit ik hier nu klaar om weer in gang te schieten”, klinkt het bij Piet aan Het Laatste Nieuws.

Het allerlaatste seizoen van ‘SOS Piet’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM!

‘Homo Universalis’ wordt apart programma

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 17:27

Wie vaak naar het VRT-programma ‘Iedereen Beroemd’ kijkt, kent vast de rubriek ‘Homo Universalis’ wel. Maar die rubriek groet nu uit naar een volwaardig, eigen programma!

Vanaf 27 augustus kan je bij VRT kijken naar het op-zichzelf-staande-programma ‘Homo Universalis’. Het meeste in het programma blijft hetzelfde als de gelijknamige rubriek in ‘Iedereen Beroemd’. De opdrachten zijn simpel en herkenbaar, er zijn nog steeds honderd deelnemers en ook de iconische locatie, de luidsprekerstem van Walter Grootaers en de rode luidsprekers vormen nog steeds de achtergrond van het spel.

Toch heeft VRT ook voor wat nieuwigheden gezorgd. Denk aan een leuke babbelbox, onverwachte wendingen en wordt het gekende format van één afvaller per proef niet meer altijd gevolgd.

‘Homo Universalis’, vanaf 27 augustus bij VRT!

'Tien om te Zien' keert ook volgend jaar terug!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:10

Goed nieuws voor de kijkers van het populaire VTM-programma 'Tien om te Zien' want ook volgend jaar komt er een nieuw seizoen!

Eerder deze week werd de laatste show van dit jaar opgenomen op het strand van Westende, maar op datzelfde moment maakte VTM héél leuk nieuws bekend: 'Tien om te Zien' keert volgend jaar opnieuw terug!

"Wauw, wauw, WAUW 🤩✨ Dat het maar snel volgend jaar is! Bedankt Westende 💕", klinkt het bij hun aankondiging op sociale media.

'Tien om te Zien' is een Vlaamse, spectaculaire muziekshow op het strand van Westende. Van hitparades en oude klassiekers tot grote internationale artiesten: verwacht je aan vuurwerk op het iconische podium!

Dus ook volgend jaar méér 'Tien om te Zien' in Vlaanderen!

Ontdek meer