Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vier jaar celstraf voor hondendief van Lady Gaga

Sofie Verbeeck-04 augustus 2022 om 12:30

Vorig jaar werden de Frans bulldogs van Lady Gaga op brutale wijze meegenomen door drie daders. Eén van de drie overvallers heeft nu schuld bekend en krijgt vier jaar celstraf.

Bij de overval werd zelfs de hondenuitlater, Ryan Fischer, neergeschoten. De drie daders namen de drie Franse bulldogs van Lady Gaga mee, maar één van de hondjes kon ontsnappen. De Amerikaanse zangeres loofde toen een beloning van een half miljoen dollar uit voor haar hondjes. Van de drie daders heeft Jaylin Keyshawn White nu schuld bekend. Hij krijgt een gevangenisstraf van vier jaar.

Jelle Cleymans gaat radio maken bij Joe

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:54

Groot nieuws uit de Vlaamse showbizzwereld want Jelle Cleymans mag binnenkort een nieuw avontuur aan zijn CV toevoegen. Hij wordt namelijk vaste dj op radiozender Joe.

De Vlaamse zanger en acteur, die we vooral kennen van ‘Spring’ en de Studio 100-musicals, heeft bekendgemaakt dat hij dit najaar een vaste plek krijgt op radiozender Joe.

“Er komt waarschijnlijk een programma rond muziek uit de Lage Landen”, wou hij alvast kwijt aan de pers.

Cleymans zal vanaf oktober regelmatig te horen zijn op Joe: “De eerste maanden zal ik enkel invallen en wat losse programma’s presenteren om zo de zender, collega’s en luisteraars nog beter te leren kennen. Maar daarna is het wel de bedoeling om een eigen format te ontwikkelen voor een vaste plek in het uitzendschema”.

Succes Jelle!

Ontdek meer