ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Sziget dropt nieuwe namen: Halsey, RAYE, Janelle Monáe, en meer!

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 09:38

Ruim vier maanden voordat het Óbuda-eiland in Boedapest weer wordt omgetoverd tot The Island Of Freedom, dropt Sziget Festival een lading nieuwe namen. Halsey en Liam Gallagher staan naast Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith en Stormzy als headliners op het festival. Ook Janelle Monáe, RAYE, Tom Odell, Editors en Skrillex prijken op de affiche.

Sziget vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Het Hongaarse festival is één van de grootste festivals van Europa.Jaarlijks reizen bezoekers vanuit heel de wereld richting Boedapest. Er zijn honderden artiesten te zien, van grote acts tot nieuw talent. Er staat ook heel wat talent van eigen bodem op de affiche: eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Joost, Warhaus, Pip Blom en Goldband op Sziget staan, nu zijn Job Jobse, Tinlicker (live) en KI/KI aan dat lijstje toegevoegd.

De organisatie kondigt in totaal 40 nieuwe namen aan, waaronder het elektronische duo Modeselektor, het Deense popicoon MØ, de Amerikaanse pionier Skrillex en de Britse singer-songwriter Tom Odell. Andere nieuwe toevoegingen zijn onder meer Editors, Franc Moody, Neil Frances, Sven Väth en LANY.

Full Festival Passes, 3-Day Passes én nu ook dagtickets zijn hier te koop. Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: een speciaal tarief voor festivalgangers van 21 jaar en jonger.

EXIT Festival onthult line-up Dance Arena

Joyce Vander Auwera-26 maart 2024 om 13:00

Carl Cox, Black Coffee, Bonobo, Maceo Plex, I Hate Models, Carlita, Patrick Mason en meer staan klaar voor unieke sets van 11 tot 14 juli bij EXIT Festival's spectaculaire stage in het Fort van Petrovaradin, Servië.

EXIT begon als een studentenprotest maar groeide uit tot een topfestival in Europa, met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers op deze unieke locatie in het prachtige Servië. Eerder bevestigde namen zijn onder andere Kobosil, Black Eyed Peas, Carl Cox, Gucci Mane, Klangkuenstler en Rudimental. Nu zijn dus ook Black Coffee, Carlita, I Hate Models, Maceo Plex, OGUZ, Patrick Mason, Sara Landry en meer toegevoegd aan de line-up.

De mts Dance Arena is dé plek voor elektronische muziek, genesteld in het historische Fort van Petrovaradin waarvan de geschiedenis teruggaat tot in de Romeinse tijd. Met namen als Carl Cox en Maceo Plex belooft het een onvergetelijk feest te worden.

De line-up voor vrijdag 12 juli moet nog gereleased worden, waarover in de wandelgangen rondgaat dat het een echte verrassing zal zijn. Naast alle bekende artiesten zullen er ook exclusieve b2b-sets zijn van lokale talenten. Bekijk de line-up op de affiche hieronder.

Tickets? Die scoor je hier aan slechts 109 euro voor de volle vier dagen!

Ontdek meer