NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

Hebben: Nespresso lanceert winterse geurkaars

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:03

Dat Nespresso koffie kan maken, hoeven we je niet te vertellen. Maar speciaal voor de koude wintermaanden lanceren ze nu iets zéér speciaals: een heerlijke geurkaars.

"Koffiecultuur ontmoet gastronomische verwennerij in de Café Noble geurkaars, ontworpen in samenwerking met Pierre Hermé. De door Olivia Giacobetti bedachte aroma's nemen ons mee naar de koffieplantages van Colombia, waar koffie traditioneel wordt gedronken met panela, een goudbruine ruwe suiker zo zoet als honing", klinkt het in de uitleg van de speciale geurkaars.

De kaars heeft hinten van zachte noten, gecombineerd met een krachtige Arabica en zijn koffiebloemen. Daarnaast herken je kruidige toetsen van kaneel en vanille.

Haal deze warme en gezellige koffiegeur in huis voor 35 euro.

Hier vind je alle info en kan je 'm kopen.

Ook BTS-lid Suga krijgt eigen serie

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:45

Jin is niet het enige BTS-lid dat een eigen serie krijgt. Ook Suga is binnenkort op YouTube te zien met een nieuwe reeks.

De show van Suga gaat ‘Suchwita’ heten en betekent eigenlijk niet meer dan ‘tijd om met SUGA te drinken’. Het wordt een talkshowachtige serie waarin Suga drinkt en openhartig praat met mensen uit verschillende vakgebieden.

“Suga zal de charmes van zijn gasten onthullen met zijn spreekvaardigheid, gebaseerd op zijn kennis van muziek en een breed scala aan onderwerpen”, zegt Big Hit Music, het label van BTS.

Een paar weken geleden werd al duidelijk dat Jin iets soortgelijks gaat doen. Hij krijgt een vierdelige realityshow op YouTube waarin hij zijn best doet om de dronken waarheid van verschillende gasten te achterhalen.

Ontdek meer