NikkieTutorials dropt nieuwe NIMYA-producten

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:50

NikkieTutorials heeft als sinds een dik jaar haar eigen beautymerk NIMYA, en daar dropt ze nu nieuwe items van!

Voor haar eigen brand NIMYA lanceerde Nikkie zopas de gloednieuwe 'Spill The Juice'-collectie. Het gaat om een speciale lippenbalsem en lipgloss! En ze zijn volledig vegan en cruelty free!

Voor de balsem betaal je zo'n 13,99 euro, voor de gloss 15,99 euro.

Benieuwd naar meer? Check hier haar site of bekijk haar laatste video hieronder:

iPhone-gebruikers, doe dit om de batterij te besparen

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 13:42

We weten allemaal hoe snel een iPhone-batterij leegloopt. Om je batterij langer mee te laten gaan, kun je je telefoon minder gebruiken. Maar als je een iPhone 12 of nieuwer hebt, kun je ook iets anders doen.

Ga naar de instellingen van je telefoon en zoek naar de opties voor mobiele data. Hier kun je kiezen hoe je telefoon 5G gebruikt: '5G Auto', '5G Aan' en 'LTE' (Long Term Evolution). Als je telefoon op '5G Aan' staat, overweeg dan om over te schakelen naar een van de andere opties om batterij te besparen.

Naast deze aanpassing zijn er nog andere manieren om je batterij te sparen. Zet bijvoorbeeld Bluetooth uit als je het niet gebruikt, schakel achtergrondapp-vernieuwing uit en verlaag de helderheid van je scherm. Het uitschakelen van locatievoorzieningen en Siri helpt ook.

De meeste mensen laden hun telefoon 's nachts op. Als dat zo is, zorg er dan voor dat je telefoon 'Geoptimaliseerd opladen' gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen.

Waarom doven veel relaties na 3 maanden uit?

Chelsy Vanlerberghe-23 mei 2024 om 12:26

Als je jezelf al vaak na 90 dagen aan het einde van veelbelovende romances hebt gevonden, ben je niet alleen. Experts zeggen dat dit veel voorkomt en dat er een verklaring voor is.

De drie maanden regel is real. Het is eigenlijk een beetje de 'honeymoon phase' van het daten. "Drie maanden is een goede periode om je een ruwe schets te laten zien van wie de persoon is", legde relatie- en break-upexpert Angelika Koch uit aan Bustle. "Het helpt je te zien of ze iemand zijn die spelletjes speelt, rode vlaggen heeft, of oprecht een relatie wil."

Veel mensen zullen aan het einde van deze drie maanden dus het licht zien. Het begin van een relatie is vaak leuk en opwindend, maar al snel komen de ware bedoelingen en eigenaardigheden naar boven. Als de roze bril af is, is het belangrijk om realistisch te zijn over de relatie en de compabiliteit. Het kan je veel hartzeer besparen.

Drie maanden is niet alleen een relatiemijlpaal, het is ook ongeveer de gemiddelde tijd die het kost voordat mannen en vrouwen verliefd worden. Een onderzoek gepubliceerd in het SAGE journal of Social and Personal Relationships, toont aan dat mannen gemiddeld 107 dagen wachten voordat ze "ik hou van je" zeggen. Bij vrouwen is dat 122 dagen.

Ontdek meer