Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

'Clueless' krijgt eigen musical in Londen

Chelsy Vanlerberghe-09 september 2024 om 15:04

As if! Het is officieel: 'Clueless The Musical' komt eraan. De iconische 90s-film krijgt een makeover als muzikale comedy, met originele songs, en gaat in 2025 in de West End in Londen van start.

De show is gebaseerd op Jane Austen's 'Emma 'en de filmversie uit 1995 met Alicia Silverstone. Je volgt Cher Horowitz, de populaire leerling die zich graag in het leven van anderen moeit. Bekend voor de flashy outfits en oneliners als "You're a virgin who can't drive", heeft de film een vaste plek in de 90s chick-flick hall of fame.

'Clueless the Musical' speelt in het Trafalgar Theatre van 15 februari tot 14 juni 2025. De cast is nog niet bekendgemaakt.

Hugh Jackman deelt 'Wolverine Thirst Trap'

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 12:28

Hugh Jackman showt zijn ripped lijf! De 55-jarige acteur is supertrots op zijn spierballen, die hij heeft opgebouwd voor zijn rol in 'Deadpool & Wolverine'. Op Instagram postte hij een shirtloze spiegelselfie en schreef erbij: "Ik ben dankbaar."

"Al die dagen in de sportschool hebben hun vruchten afgeworpen!" reageerde voormalig skiër Lindsey Vonn.

Jackman vertelde eerder dit jaar aan PEOPLE Magazine dat trainen voor Wolverine best pittig was. Het was de eerste keer sinds 2017 dat hij de rol opnieuw op zich nam. “Het was leuk om terug te komen, maar mijn lichaam had in het begin wel wat pijn. Het moeilijkste is echter… het eten,” gaf hij toe. “Ik moet veel eten", vervolgde hij. “Van nature ben ik slank, dus aankomen is het zwaarste. Dat doet me soms wel wat.” Zijn tegenspeler Ryan Reynolds grapte: “Vijf à zes maaltijden per dag klinkt leuk, maar het is niet echt het soort eten waar je van geniet.”

Ook Rob Delaney was onder de indruk van Jackmans toewijding en fysiek. “Hugh Jackman is niet alleen aardig, maar ook ongelofelijk gespierd. Ik zag hem op een dag 800 push-ups doen – perfect uitgevoerd. Als er een bus op je valt, kan hij die zo optillen” vertelde hij een Britse radiozender.

Ontdek meer