Ben jij al klaar voor Dance D-Vision?!

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:05

Drie dagen plezier, goede beats, magische momenten en geweldige artiesten. Je kunt het binnenkort allemaal beleven bij Dance D-Vision, een festival waar dromen uit kunnen komen.

De aankomende editie van Dance D-Vision vindt plaats op 5, 6 en 7 augustus. Het wordt een evenement om nooit te vergeten. Omdat het om het 10-jarige jubileum van het festival gaat, wordt er extra groots uitgepakt. Met extra veel acts, extra veel lekker eten en extra veel dingen om te doen.

Op Dance D-Vision heb je vier taken: eat, sleep, rave, repeat. Drie dagen lang is het volle bak feest en kun jij tot in de late uurtjes losgaan op muziek van geweldige artiesten. Vrijdag barst het feest om 18.00 uur los en sluiten de deuren om 01.00 uur. Op zaterdag ben je tussen 14.00 en 02.00 uur welkom, op zondag van 15.00 tot 23.30 uur.

Speciaal voor feestliefhebbers die het uiterste uit het weekend willen halen is er een festivalcamping. Die opent vrijdag om 17.00 uur en zal open zijn tot maandag 10.00 uur.

Nog geen kaartjes? Ze zijn nog verkrijgbaar!

WIN: Maak kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Lola Obasuyi Van Acker-11 augustus 2022 om 16:10

Het enige wat je moet doen om deel te nemen is je beste festivalfoto bovenhalen. Waag je kans en vul het onderstaande formulier in. De mensen met de beste/gekste/leukste/grappigste foto maken kans op een duo (combi-)ticket voor Pukkelpop!

Als het uploaden van je foto niet lukt, gelieve deze dan te versturen naar lola@tagmag.be om alsnog kans te maken. Vul wel zeker de rest van het formulier in.

Good luck! 🥳

Kom mee feesten op TRILLERS MODUL'AIR Open Air

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 11:30- Foto:

TRILLERS MODUL'AIR Open Air

Heb jij zin om nog eens heerlijk te dansen en te genieten van zalige muziek? Kom dan op 15 augustus naar TRILLERS MODUL'AIR Open Air in Flanders Expo in Gent. De line-up bestaat uit grote namen zoals Yung Mavu, Dikke, J. Roots, Eagl, Kestified, Al Dente & Manz,...

Het event gaat door op zondag 14 augustus van 13u tot 23u in Flanders Expo in Gent. De organisatie laat zelf weten dat ze de ticketprijzen laag houden, want het leven is al duur genoeg en gelijk hebben ze! Dus een zalige line-up, heerlijk eten en drinken én tickets aan betaalbare prijzen. Wat heb je nog meer nodig?!

Check voor meer informatie de Facebook-pagina!

Ontdek meer