Ben jij al klaar voor Dance D-Vision?!

Karen Luiken-28 juni 2022 om 05:05

Drie dagen plezier, goede beats, magische momenten en geweldige artiesten. Je kunt het binnenkort allemaal beleven bij Dance D-Vision, een festival waar dromen uit kunnen komen.

De aankomende editie van Dance D-Vision vindt plaats op 5, 6 en 7 augustus. Het wordt een evenement om nooit te vergeten. Omdat het om het 10-jarige jubileum van het festival gaat, wordt er extra groots uitgepakt. Met extra veel acts, extra veel lekker eten en extra veel dingen om te doen.

Op Dance D-Vision heb je vier taken: eat, sleep, rave, repeat. Drie dagen lang is het volle bak feest en kun jij tot in de late uurtjes losgaan op muziek van geweldige artiesten. Vrijdag barst het feest om 18.00 uur los en sluiten de deuren om 01.00 uur. Op zaterdag ben je tussen 14.00 en 02.00 uur welkom, op zondag van 15.00 tot 23.30 uur.

Speciaal voor feestliefhebbers die het uiterste uit het weekend willen halen is er een festivalcamping. Die opent vrijdag om 17.00 uur en zal open zijn tot maandag 10.00 uur.

Nog geen kaartjes? Ze zijn nog verkrijgbaar!

Gent Jazz en Jazz Middelheim zijn failliet

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:19- Foto:

Facebook - Gent Jazz

Jammerlijk nieuws voor de fans van de Vlaamse festivals Gent Jazz en Jazz Middelheim, want de organisatie achter beide events heeft zopas het faillissement aangevraagd. Dat werd zopas bevestigd door het Gentse stadsbestuur. Reden: de énorme schuldenberg.

Hoewel dat op de website van Gent Jazz alvast de nieuwe data aangekondigd zijn voor volgend jaar, lijkt het erop dat door dit faillissement het doek valt over zowel Gent Jazz als Jazz Middelheim.

"Ik ben op de hoogte gebracht door de voorzitter van de Raad van Bestuur die het faillissement heeft aangevraagd", klinkt het bij cultuurschepen Sami Souguir in Gent. “Dat is een groot verlies voor Gent. Het festival was jarenlang een monument, met verschillende topaffiches."

Bij het bedrijf achter de twee festivals klinkt het natuurlijk teneergeslagen: "Het personeel is vorige week op de hoogte gebracht van het faillissement. Maar we mochten het niet communiceren vooraleer het officieel door de rechtbank werd bevestigd. Voor ons kwam het nieuws natuurlijk niet als een verrassing. We wisten al langer dat de schuldenberg hoog was, maar de laatste maanden is er nog hard gezocht naar financiële buffers en waren er veel contacten met privépartijen, maar helaas werd geen oplossing gevonden. Dus valt het doek voor beide festivals”, klinkt het bij de Marketing Manager aan de Vlaamse pers.

Voorlopig is het dus nog onzeker of er nog nieuwe edities zullen plaatsvinden.

CORE Festival keert terug voor tweede editie

Karen Luiken-29 november 2022 om 16:54

Na een geslaagde eerste editie eerder dit jaar keert CORE Festival in 2023 terug. Dit keer vindt het evenement plaats in het Ossegempark in Brussel op zaterdag 27 en zondag 28 mei. Noteer die data vast in je agenda!

Eind mei kwamen zo’n 40.000 bezoekers naar Brussel om de eerste editie van CORE Festival te bezoeken. Het evenement komt voort uit een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter. Niet de minste namen en het is dan ook geen verrassing dat het festival een groot succes werd.

Tijdens de tweede editie kunnen bezoekers opnieuw een festijn met een eclectische line-up verwachten, met een heerlijk foodaanbod en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties. De eerste artiesten worden binnenkort bekendgemaakt.

Kaartjes gaan op vrijdag 16 december in de voorverkoop. De algemene ticketverkoop begint op maandag 19 december.

Ontdek meer