Zien: trailer van tweede seizoen Into The Night

Karen Luiken-27 augustus 2021 om 12:07

Het eerste seizoen is razend spannend geëindigd en we wachten dus al even op de release van het tweede. Die komt eraan op 8 september en in afwachting heeft Netflix al de trailer uitgebracht.

Wat staat er te gebeuren in het tweede seizoen? Aan het einde van het eerste seizoen hebben de passagiers van flight 21 onderdak gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije. Ver weg van de allesvernietigende zon. Dat is maar van korte duur wanneer door een ongeluk een groot deel van hun voedselvoorraad wordt vernietigd en hun leven dus weer onzeker is. Ze besluiten naar de Global Seed Vault te reizen in Noorwegen. Onderweg merken ze dat ze niet de enigen zijn met dat idee. Voor het algemeen belang moet de groep opsplitsen, aardig zijn tegen de militaire bemanning en offers brengen in een race tegen de klok.

Ben jij ook zo benieuwd hoe het afloopt? Kijk dan zeker Into The Night vanaf 8 september op Netflix!

Releasedatum laatste seizoen 'Sweet Tooth' bekend

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:18

Gus en zijn vrienden maken over een niet al te lange tijd een comeback naar Netflix. De streamingsdienst heeft met een gloednieuwe trailer aangekondigd dat het derde en laatste seizoen van ‘Sweet Tooth’ op 6 juni in première gaat.

‘Sweet Tooth’ gaat over Gus, die een hybride kind met dierlijk DNA is. Hij heeft trekken van een hert en een gewei op zijn hoofd. Gus is zijn hele leven in totale afzondering grootgebracht en wordt gedwongen een nieuw onderkomen te zoeken na de dood van zijn vader. Hij gaat op reis in de hoop bescherming te kunnen vinden.

In het derde seizoen worden Gus en zijn vrienden Jepperd. Becky en Wendy opnieuw gevolgd terwijl ze Alaska proberen te bereiken om de moeder van Gus te vinden. Naast de hoofdrolspelers Christian Convery, Nonso Anozie, Stefania LaVie Owen en Naledi Murray wordt in het nieuwe seizoen ook ‘Star Wars’-ster Kelly Marie Tran geïntroduceerd als het nieuwe personage Rosie.

De serie ging in 2021 in première en was meteen een groot succes. Het tweede seizoen werd afgelopen zomer uitgezonden.

Figuranten gezocht voor nieuw seizoen 'Knokke off'

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:12- Foto:

Knokke off © VRT MAX

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de opnames voor het tweede seizoen van ‘Knokke off’ zijn van start gegaan. De cast is terug voor een nieuwe ronde en jíj kan daar binnenkort onderdeel van uitmaken. De makers van de serie zijn op zoek naar figuranten!

Voor twee scènes van het nieuwe seizoen wordt gezocht naar mensen die voor de camera willen verschijnen. Bij de ene scène spelen de figuranten gasten op een misdienst en bij de andere genodigden op een feest.

De opnames voor de misdienst vinden op 28 mei plaats, de opnames voor het feest op 2, 3 en 4 juni. Beide scènes worden in – hoe kan het ook anders – Knokke opgenomen. Alle aanwezige figuranten krijgen een vergoeding en worden verzocht hun gezinsleden mee te nemen.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar figuratie.knokkeoff2@gmail.com.

Ontdek meer