Zien: trailer van tweede seizoen Into The Night

Karen Luiken-27 augustus 2021 om 12:07

Het eerste seizoen is razend spannend geëindigd en we wachten dus al even op de release van het tweede. Die komt eraan op 8 september en in afwachting heeft Netflix al de trailer uitgebracht.

Wat staat er te gebeuren in het tweede seizoen? Aan het einde van het eerste seizoen hebben de passagiers van flight 21 onderdak gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije. Ver weg van de allesvernietigende zon. Dat is maar van korte duur wanneer door een ongeluk een groot deel van hun voedselvoorraad wordt vernietigd en hun leven dus weer onzeker is. Ze besluiten naar de Global Seed Vault te reizen in Noorwegen. Onderweg merken ze dat ze niet de enigen zijn met dat idee. Voor het algemeen belang moet de groep opsplitsen, aardig zijn tegen de militaire bemanning en offers brengen in een race tegen de klok.

Ben jij ook zo benieuwd hoe het afloopt? Kijk dan zeker Into The Night vanaf 8 september op Netflix!

Vanaf deze datum kijk je naar nieuw seizoen 'Love is Blind'

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:54

Het eerste seizoen van ‘Love is Blind’ was een groot succes. Niet voor alle deelnemers, wel voor de kijkers. De show werd ontzettend goed bekeken en het was dan ook wachten op een tweede seizoen. Goed nieuws: die komt er. En snel ook!

Het is alweer twee jaar geleden dat zes koppels in ‘Love is Blind’ voor de eerste keer een uniek liefdesexperiment aangingen. Ze stapten in het huwelijksbootje zonder elkaar ooit te hebben gezien. Laat staan aangeraakt. Voor sommige kandidaten (lees: Amber en Barnett) bleek het een schot in de roos, voor andere iets minder.

Over een paar weken zien we hoe een nieuwe groep singles dezelfde uitdaging aangaat als hun voorgangers. De eerste vijf afleveringen van het tweede seizoen verschijnen op 11 februari op Netflix, een week later volgen er weer vijf. Vrijdag 25 februari is het tijd voor de finale.

Must-see serie over verwoestende pandemie vanaf nu op Streamz

Karen Luiken-20 januari 2022 om 16:50

Corona, corona, corona. We praten al twee jaar over niets anders dan dat verdomde virus. Of we dan zitten te wachten op een serie die over een pandemie gaat? Wel als-ie zo goed is als ‘Station Eleven’.

De reeks bestaat uit verschillende tijdlijnen en vertelt verhalen van de overlevenden van een verwoestende griep. Veel is verloren gegaan, eigenlijk bijna alles, maar toch zetten de survivors alles op alles om de wereld opnieuw op te bouwen en vast te houden aan wat er nog wél is.

‘Station Eleven’ kwam vorig jaar al uit, maar is vanaf nu ook op Streamz te zien. Volgens de streamingsdienst een absolute must-see. “We weten dat niet iedereen zin heeft in een serie over een verwoestende pandemie, maar geloof ons: Station Eleven is de eerste straffe internationale reeks die 2022 te bieden heeft”, zo klinkt het.

Ontdek meer