Alles wat je moet weten over Dance D-Vision

Karen Luiken-11 juli 2022 om 05:21

Meer dan honderd artiesten, verschillende podia en drie dagen lang feest. Dance D-Vision laat nu echt niet lang meer op zich wachten. Zijn jouw kaartjes al in the pocket? Dan wordt het hoog tijd om alle praktische informatie over het festival op een rijtje te zetten. Dit is wat je moet weten over het evenement dat van 5, 6 en 7 augustus plaatsvindt bij de Bevegemse Vijvers in Zottegem!

Openingstijden
Het festival begint op vrijdag 5 augustus om 18.00 uur. Je kunt op deze dag tot 01.00 uur feesten. Een dag later openen de deuren om 14.00 uur en zullen ze om 02.00 weer sluiten. Op zondag, de derde en laatste festivaldag, ben je tussen 15.00 en 23.30 uur welkom voor een onvergetelijk festijn.

Camping
De diehard feestgangers die letterlijk elk momentje van Dance D-Vision mee willen maken, kunnen terecht op de bijbehorende festivalcamping. Deze ligt op loopafstand van het evenement en is al jaren de place to be de plek om bij te komen van een lange dag dansen en plezier. Het adres van de camping is: Sportstadion Jules Matthijs (Kastanjelaan 85 - 9620 Zottegem). Je bent alleen welkom als je een geldig festivalkaartje hebt.

Line-up
Verspreid over drie dagen komen meer dan honderd artiesten langs om het publiek te voorzien van de beste muziek. Vrijdag is het de beurt aan onder anderen Gers Pardoel, Wim Soutaer, DJ Wout, FLA$HBACk en Partyshakers. Zaterdag betreden sterren als Craig David, Camille, Jebroer, DJ Licious en LUM!X het podium. Zondag sluiten onder meer Da Tweekaz, Coone, DR. Lektroluv, La Fuente, Ronny Retro en Poke het festival af. Check hier de complete line-up.

Thema
Het thema van 2022 is ‘Magical Moments’. Wat je daarvan mag verwachten? Maak je warm voor een droomwereld waarin je even al je zorgen kunt vergeten en een verbluffend decor met allerlei futuristische special effects!

TAGMAG-stage
Namens TAGMAG hosten we zaterdag een speciale stage. Hier vind je niet alleen de beste artiesten (zoals CAMILLE, Cristian D en De Bromeo’s), maar ook gezichten die je van TAGMAG kunt kennen zoals Jamie-Lee Six & Louis XIV.

Tickets
Het is goed om te weten dat - mocht je nog geen kaartjes hebben - er nog tickets verkrijgbaar zijn. Je kunt dagkaarten kopen (27,50 voor de vrijdag - 57,50 voor de zaterdag - 52,50 voor de zondag) of combitickets (94,50 voor zaterdag & zondag - 104,50 voor vrijdag, zaterdag & zondag - 125 voor alle dagen plus camping - 40 euro voor alleen camping).

Overige info
Je moet minimaal zestien jaar oud zijn om bij Dance D-Vision binnen te mogen. Er zijn oordopjes verkrijgbaar, er is een EHBO-post en in het geval van regen worden er poncho’s verkocht aan de bars. Ook zijn er kluisjes die tegen een kleine vergoeding gehuurd kunnen worden.

1
2
3

Student Kick-Off maakt groot deel line-up bekend

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 17:08

Student Kick-Off pakt dit jaar uit met een line-up waar je u tegen zegt. Op het festival, dat op 28 september plaatsvindt op het Sint-Pietersplein in Gent, komen onder meer CAMILLE en Flemming langs voor een muzikale noot.

De line-up van Student Kick-Off is de duurste ooit. Naast CAMILLE en Flemming komen ook Gestapo Knallmuzik, Kurkdroog, de Bromeo’s, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Arthur Lewis, Green Onions én de twee winnaars van de Student Rock Rally, Lani en Blind Drift, langs.

Maar dat was het nog steeds niet, want de line-up is nog niet helemaal compleet. Voor het einde van deze maand wordt de headliner bekendgemaakt. “Dit is veruit de duurste headliner die Student Kick-Off ooit geboekt heeft,
wat het ook direct de duurste line-up van Student Kick-Off ooit maakt”, zegt Ruben Maesfranckx, Team Lead PR Student Kick-Off.

PUKKELPOP '22 - RED CARPET LIVESTREAM!

Simon Smetryns-17 augustus 2022 om 14:57

Op donderdag 18/8 openen iets na 17u de deuren van Pukkelpop! Kan je niet in real life bij dit magische moment zijn? Beleef het dan online op onze website en ons YouTube-kanaal. Jael Ost ontvangt de leukste festivalgangers en bekende vrienden op onze rode loper.

Ontdek meer