Trailer nieuwe ‘Spider-Man’ breekt zot record!

Dieter Blarinckx-27 augustus 2021 om 12:00

Zo’n twee dagen geleden werd de eerste trailer gedropt van de langverwachte Marvel-film ‘Spider-Man: No Way Home’. En die trailer heeft nu zopas een zot record gebroken! In de eerste 24u werd hij immers al meer dan 355,5 miljoen keer bekeken. Met dat indrukwekkende cijfer breekt hij het record van ‘Avengers: Endgame’, waarvan de eerste trailer na één dag al 289 miljoen keer bekeken werd. Ook via alle sociale media deed de trailer van ‘No Way Home’ het beter dan ‘Endgame’.

In de eerste 24 uur werd de trailer immers zo’n 4,5 miljoen keer vermeld op sociale media-platformen!

‘Spider-Man: Far From Home’ zal vanaf 15 december te zien zijn in de Belgische bioscopen!

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer