Trailer nieuwe ‘Spider-Man’ breekt zot record!

Dieter Blarinckx-27 augustus 2021 om 12:00

Zo’n twee dagen geleden werd de eerste trailer gedropt van de langverwachte Marvel-film ‘Spider-Man: No Way Home’. En die trailer heeft nu zopas een zot record gebroken! In de eerste 24u werd hij immers al meer dan 355,5 miljoen keer bekeken. Met dat indrukwekkende cijfer breekt hij het record van ‘Avengers: Endgame’, waarvan de eerste trailer na één dag al 289 miljoen keer bekeken werd. Ook via alle sociale media deed de trailer van ‘No Way Home’ het beter dan ‘Endgame’.

In de eerste 24 uur werd de trailer immers zo’n 4,5 miljoen keer vermeld op sociale media-platformen!

‘Spider-Man: Far From Home’ zal vanaf 15 december te zien zijn in de Belgische bioscopen!

Officiële trailer 'The Next 365 Days' is gelost

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 10:09

Met smacht wordt er al maanden gewacht op de nieuwe film in de ‘356 Days’-franchise. Hoewel het eindresultaat pas over tien dagen op Netflix verschijnt, hebben we de eerste vier minuten al kunnen bewonderen. Vandaag is het tijd voor de officiële trailer.

De beelden geven fans een klein voorproefje van de derde film uit de reeks. Specifieke details worden nog even geheimgehouden, maar één ding wordt uit de trailer alvast duidelijk: Laura heeft de schietpartij overleefd en is helemaal alive & kicking. Haar pikante maar intense liefdesavontuur met Massimo kan dus gewoon verdergaan waar het gebleven is. Natuurlijk - wederom - met héél veel seks.

‘The Next 365 Days’ verschijnt op 19 augustus.

'Top Gun: Maverick' stoot 'Titanic' van de troon in Amerika

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 06:55

Groot nieuws uit Hollywood, want de allernieuwste film met Tom Cruise in de hoofdrol, 'Top Gun: Maverick' heeft 'Titanic' geklopt m.b.t. de cijfers aan de Amerikaanse box office.

Afgelopen weekend haalde de film in de VS zo'n 662 miljoen dollar binnen, waarmee hij 'Titanic' naar de achtste plaats verdrong van meest succesvolle films. 'Top Gun: Maverick' is nu ook officieel de meest succesvolle film van filmstudio Paramount.

Maar als je internationaal kijkt, blijft 'Titanic' nog steeds de koploper. Die film van James Cameron bracht wereldwijd intussen al 2,2 miljard dollar op.

'Top Gun: Maverick' speelt nu nog steeds in de bioscoop en in februari 2023 komt ook 'Titanic' even terug in de zalen!

Ontdek meer