Zien: Kristen Stewart als Lady Di in teaser ‘Spencer’

Dieter Blarinckx-27 augustus 2021 om 11:43

Vanaf 5 november kan je in de Belgische bioscopen gaan kijken naar ‘Spencer’, een Amerikaanse film die het leven vertelt van een van de meest bekende prinsessen ter wereld: Prinses Diana. Niemand minder dan Kristen Stewart kruipt in de huid van de iconische Lady Di en we kregen gisteren al een eerste teaser te zien!

De film speelt zich af in drie dagen in 1991, als Diana tijdens de feestdagen met de Britse koninklijke familie op landgoed Sandringham besluit dat haar huwelijk met prins Charles niet werkt.

“Ik wil haar niet zomaar spelen, ik wil haar leren kennen”, vertelde Kristen Stewart in een interview met de Britse pers. Ze las daarvoor verschillende biografieën van Prinses Diana en nam ook lessen Brits Engels om haar accent volledig onder de knie te krijgen.

‘Spencer’ is dus vanaf 5 november te zien in de bioscoop!

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Timtation wordt vader na “geweldige vrijpartij”

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:07

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft via sociale media laten weten dat hij voor het eerst vader wordt. En dat doet hij op geheel eigen wijze met de woorden: “Na een geweldige vrijpartij, krijgt Mathis er een broertje of zusje bij”. Die caption staat te lezen naast een foto van zijn vriendin Sofie en zijn stiefzoontje Mathis. De nieuwe baby wordt verwacht in juli.

Tim Wauters heeft al een woelig liefdesleven achter te rug. Zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met zijn toenmalige vriendin Deborah, dan viel hij als een blok voor verleidster Cherish, maar dat bleek - na de opnames dan toch - niet wederzijds. Toch vond hij de liefde (en een baby) bij zijn huidige vriendin Sofie.

Proficiat!

Ontdek meer