Deze twee 'Big Brother'-sterren zijn nu samen

Karen Luiken-26 juni 2022 om 11:41

Er is een nieuw ‘Big Brother’-koppeltje ontstaan. In de villa leken ze elkaar niet zo interessant te vinden, maar maanden na de laatste aflevering van de realityshow maken Sercan en Vera bekend verliefd op elkaar te zijn.

Sercan liep samen met Vera de ‘Big Brother’-villa binnen op de eerste dag dat het experiment van start ging. Lang mocht Sercan alleen niet blijven, hij werd na één week al naar huis gestuurd. Vera bleef veel langer en ontwikkelde in die tijd gevoelens voor Dimitri, met wie ze een relatie kreeg.

Kort na de finale-uitzending van ‘Big Brother’ zetten Vera en Dimitri er een punt achter. En nu is Vera dus opnieuw gelukkig in de liefde. De gelukkige in kwestie: Sercan. Hij deelt op Instagram een zoetsappige foto van de twee en schrijft daarbij de tekst: ‘I adore you’. Vera bevestigt de romance door te reageren met: ‘Je maakt me zo gelukkig’.

Vanessa Hudgens is zwanger

Karen Luiken-11 maart 2024 om 07:45

Vanessa Hudgens is zwanger. De ‘High School Musical’-actrice maakte het nieuws bekend door zondag met een babybuik op de rode loper van de Oscars te verschijnen.

Het wordt het eerste kindje voor de 35-jarige Vanessa, die sinds 2020 samen is met de 27-jarige honkbalspeler Cole Tucer. Het koppel gaf elkaar vorig jaar het jawoord.

Het is niet bekend wanneer Vanessa is uitgerekend en wanneer de kleine dus verwacht wordt, maar aan haar buik te zien, is ze al een aardig eindje op weg.

'Pitch Perfect'-acteur Adam Devine papa geworden

Karen Luiken-10 maart 2024 om 08:56

Het leven van Adam Devine zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. De ‘Pitch Perfect’-acteur is vader geworden van zijn eerste kindje met Chloe Bridges.

Chloe is op 16 februari bevallen van een zoontje, zo maakt het koppel via Instagram bekend. “Vandaag drie weken geleden kwam ons perfecte mannetje op de wereld. Ik heb het gevoel dat iemand mijn hart eruit heeft gehaald en het heeft vervangen door een exemplaar dat vijftien keer groter is”, aldus Chloe.

Het jongetje heeft de naam Beau Devine gekregen, schrijft Adam bij een aantal hilarische foto's van het kersverse gezinnetje. “Hij kan soms kieskeurig zijn, maar we hebben al een aantal geweldige opvoedingstechnieken geleerd.”

Ontdek meer