'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

Sziget dropt nieuwe namen: Halsey, RAYE, Janelle Monáe, en meer!

Chelsy Vanlerberghe-27 maart 2024 om 09:38

Ruim vier maanden voordat het Óbuda-eiland in Boedapest weer wordt omgetoverd tot The Island Of Freedom, dropt Sziget Festival een lading nieuwe namen. Halsey en Liam Gallagher staan naast Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith en Stormzy als headliners op het festival. Ook Janelle Monáe, RAYE, Tom Odell, Editors en Skrillex prijken op de affiche.

Sziget vindt dit jaar plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Het Hongaarse festival is één van de grootste festivals van Europa.Jaarlijks reizen bezoekers vanuit heel de wereld richting Boedapest. Er zijn honderden artiesten te zien, van grote acts tot nieuw talent. Er staat ook heel wat talent van eigen bodem op de affiche: eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer Joost, Warhaus, Pip Blom en Goldband op Sziget staan, nu zijn Job Jobse, Tinlicker (live) en KI/KI aan dat lijstje toegevoegd.

De organisatie kondigt in totaal 40 nieuwe namen aan, waaronder het elektronische duo Modeselektor, het Deense popicoon MØ, de Amerikaanse pionier Skrillex en de Britse singer-songwriter Tom Odell. Andere nieuwe toevoegingen zijn onder meer Editors, Franc Moody, Neil Frances, Sven Väth en LANY.

Full Festival Passes, 3-Day Passes én nu ook dagtickets zijn hier te koop. Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: een speciaal tarief voor festivalgangers van 21 jaar en jonger.

Nieuw seizoen 'Grey's Anatomy' deze week op Disney+

Karen Luiken-27 maart 2024 om 07:58

We weten niet hoe de makers van de serie het voor elkaar krijgen, maar na negentien seizoenen zijn de ziekenhuisverhalen van ‘Grey’s Anatomy’ nog steeds niet uitverteld. Tijd dus voor het twintigste seizoen, dat vanaf donderdag te zien is op Disney+.

De serie volgt een team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven of dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

De eerste negentien seizoenen van ‘Grey’s Anatomy’ staan al op Disney+. Vanaf 28 maart verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van het twintigste seizoen.

Ontdek meer