Netflix komt met bizarre show: 'How to Build a Sex Room'

Karen Luiken-26 juni 2022 om 08:42

‘Million Dollar Beach House’, ‘Selling Sunset’, ‘Interior Design Masters’. Zomaar wat titels op Netflix die alles te maken hebben met luxe huizen en interieur. Mag het voor jou wat pikanter? Dan komt de streamingsdienst nu met de ideale show voor jou: ‘How to Build a Sex Room’.

In ‘How to Build a Sex Room’ helpt interieurontwerpster Melanie Rose koppels met het transformeren van huizen. Niet zoals je dat in de alledaagse interieurprogramma’s ziet, maar met een beetje meer pit. Zeg maar gerust heel veel meer pit.

De bedoeling van de show - en de titel zegt het natuurlijk al - is dat stelletjes hun ultieme sekskamer realiseren. “Als mensen ‘Sex Room’ horen, denken ze meteen aan iets walgelijks”, vertelt Melanie Rose in een onlangs verschenen trailer. “Maar als ik ze ontwerp, kunnen ze ook mooi zijn. Het kunnen plekken zijn waar koppels hun diepste fantasieën kunnen verkennen.”

In de realityserie komen verschillende erotische renovaties langs. Van een geheime rock-‘n-roll-kerker tot een stomend hete spa. ‘How to Build a Sex Room’ is vanaf 8 juli te zien!

Netflix deelt eerste foto van 'YOU' seizoen 5

Chelsy Vanlerberghe-26 maart 2024 om 09:20

Netflix heeft een eerste foto van het nieuwe, en laatste, seizoen van de populaire serie 'YOU' gedeeld op Instagram. Daarmee kondigen ze aan dat de opnames begonnen zijn.

In de foto zien we Penn Badgley, als zijn personage Joe Goldberg, in de straten van New York City. "Terug naar waar het ooit allemaal begon," schrijft Netflix op Instagram.

Wat kunnen we verwachten van Joe zijn terugkeer naar the Big Apple? Penn Badgley lichtte al een tipje van de sluier in een video tijdens het Netflix TUDUM-evenement. Hij verklapt dat we misschien wel enkele bekende gezichten uit zijn verleden te zien krijgen: "Hoewel ik niet kan zeggen wie, weten we allemaal dat er veel losse eindjes zijn uit Joe's verleden. De vraag is: 'Wie ben jij?'"

Fans hopen op de terugkeer van Jenna Ortega, die Ellie speelde in seizoen twee. Of dat zal gebeuren, is niet duidelijk. Wat we wel al weten is dat 'The Handmaid's Tale'-actrice Madeline Brewer aan de cast toegevoegd wordt.

Disney+ onthult nieuwe trailer voor 'Doctor Who'

Karen Luiken-26 maart 2024 om 07:51

Disney+ heeft de trailer voor het volgende seizoen van ‘Doctor Who’ gedeeld. De hoofdrol is dit keer toebedeeld aan Ncuti Gatwa, ook wel bekend als Eric uit ‘Sex Education’.

In het nieuwe seizoen reist de Dokter samen met Ruby Sunday door de tijd en ruimte, met avonturen die reiken van het Regency-tijdperk in Engeland tot door oorlog verscheurde toekomstige werelden. Tijdens hun avonturen in de TARDIS - een tijdreizend schip in de vorm van een politiehokje - komen ze geweldige vrienden en gevaarlijke vijanden tegen, waaronder een angstaanjagende boeman en de machtigste vijand van de Dokter tot nu toe.

In de trailer wordt het personage van de Hertogin voor het eerst onthuld en wordt aangekondigd dat Callie Cooke een verschijning krijgt in het nieuwe seizoen. Andere gaststerren die in de trailer voorkomen, zijn Anita Dobson, Yasmin Finney, Michelle Greenidge, Bonnie Langford, Jinkx Monsoon, Jemma Redgrave, Lenny Rush en Angela Wynter.

De special ‘Doctor Who: The Church on Ruby Road’, die in december voor het eerst werd uitgezonden, komt op zaterdag 11 mei naar Disney+, samen met twee nieuwe niet eerder vertoonde afleveringen. Daarna volgt elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer