Seksende slakken waren inspiratiebron voor 'Sex Education'-ster Simone Ashley

Karen Luiken-25 juni 2022 om 09:02

Simone Ashley heeft zich op een bizarre manier voorbereid voor haar rol in ‘Sex Education’. De 27-jarige actrice, die Olivia speelt in de Netflix-hit, keek naar seksende slakken. Jep, dat lees je goed.

In het eerste seizoen van ‘Sex Education’ is Olivia de eerste officiële klant van het seksbedrijf van Otis Milburn. Later krijgt ze een seksuele relatie met haar vriend Malek en daarvoor moest Simone verschillende seksscènes (inclusief orgamsegezicht) opnemen.

Om zich voor te bereiden op die intieme scènes hebben Simone en de rest van de cast naar parende slakken gekeken. Want ja... Dat doe je nou eenmaal. “We hebben de bewegingen van verschillende dieren onderzocht om te kijken op welke manieren je seks kunt hebben”, aldus de actrice in een gesprek met People. “We keken bijvoorbeeld naar parende slakken, die daadwerkelijk een plasma produceren dat zich verstrengelt.”

De seksscènes die Simone en haar collega’s moesten doen, werden gelinkt aan seksende dieren. “Als we een sensuele, langzame scène moesten doen, dan wisten we dat we hetzelfde moesten doen als slakken.”

'The Witcher' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:28

Het einde is nabij voor ‘The Witcher’. Netflix heeft laten weten dat de serie er na het vijfde seizoen mee stopt.

Het nieuws kwam samen met het nieuws dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. “Het vierde seizoen van ‘The Witcher’ is officieel in productie”, aldus Netflix in een aankondiging. “Maar daar blijft het niet bij, want we zijn ook al bezig met het vijfde seizoen, dat het laatste seizoen zal zijn.”

De streamingsdienst schrijft dat de ‘epische serie een gepast slotstuk’ moet krijgen en daar wordt nu hard aan gewerkt. Wanneer we het vierde en vijfde seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat acteur Henry Cavall, die in de eerste drie seizoenen de hoofdrol speelt, zijn plekje vanaf het vierde seizoen afgeeft aan Liam Hemsworth.

Tweede seizoen 'Fallout' bevestigd

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:24

Een week na het verschijnen van het eerste seizoen hebben de makers van ‘Fallout’ al goed nieuws. Er komt een vervolg: het tweede seizoen is bevestigd door streamingsdienst Prime Video!

“We kunnen niet wachten om de wereld opnieuw op te blazen”, laat Prime Video in een aankondiging weten.

‘Fallout’ is gebaseerd op het gelijknamige videospel en heeft Walton Goggins, Ella Purnell en Aaron Moten in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over de door nucleaire bommen verwoeste stad Los Angeles, waar mensen in ondergrondse kluizen (Vaults) leven om zich te beschermen tegen straling, mutanten en rovers.

Ontdek meer