Seksende slakken waren inspiratiebron voor 'Sex Education'-ster Simone Ashley

Karen Luiken-25 juni 2022 om 09:02

Simone Ashley heeft zich op een bizarre manier voorbereid voor haar rol in ‘Sex Education’. De 27-jarige actrice, die Olivia speelt in de Netflix-hit, keek naar seksende slakken. Jep, dat lees je goed.

In het eerste seizoen van ‘Sex Education’ is Olivia de eerste officiële klant van het seksbedrijf van Otis Milburn. Later krijgt ze een seksuele relatie met haar vriend Malek en daarvoor moest Simone verschillende seksscènes (inclusief orgamsegezicht) opnemen.

Om zich voor te bereiden op die intieme scènes hebben Simone en de rest van de cast naar parende slakken gekeken. Want ja... Dat doe je nou eenmaal. “We hebben de bewegingen van verschillende dieren onderzocht om te kijken op welke manieren je seks kunt hebben”, aldus de actrice in een gesprek met People. “We keken bijvoorbeeld naar parende slakken, die daadwerkelijk een plasma produceren dat zich verstrengelt.”

De seksscènes die Simone en haar collega’s moesten doen, werden gelinkt aan seksende dieren. “Als we een sensuele, langzame scène moesten doen, dan wisten we dat we hetzelfde moesten doen als slakken.”

Netflix dropt nieuwe trailer van 'Wednesday'

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 17:31

Al een tijdje geleden maakte Netflix bekend dat er een serie in de maak was rond één van de populairste en engste tv-families ooit, de Addams familie! En van die nieuwe serie, die de titel 'Wednesday' krijgt, is er zopas een gloednieuwe trailer gedropt!

De serie werd volledig geschreven door de legendarische Tim Burton en focust, hoe kan het ook anders, op personage Wednesday. Jenna Ortega zie je in de hoofdrol, naast Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie en Christina Ricci.

Het is een bovennatuurlijk mysterie dat de jaren van Wednesday Addams als leerling op de Nevermore Academy in kaart brengt.

De serie zal dit najaar nog te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe trailer hier:

'Eragon'-schrijver bevestigt geruchten over live-action serie

Nico De Greef-17 augustus 2022 om 16:38

Nadat Variety vorige maand een gerucht deelde dat Disney samen met fantasyschrijver Christopher Paolini aan een 'Eragon' live-action serie zou werken voor streamingdienst Disney+, heeft de auteur van de boekenreeks het nieuws nu ook officieel bevestigd op sociale media.

In een open brief gericht naar fans schreef de 38-jarige auteur het volgende:

"Zoals je misschien wel hebt gezien, heeft er onlangs een ongeplande aankondiging plaatsgevonden. Het klopt dat er een Eragon-televisieserie in ontwikkeling is bij Disney+ waar ik ben bij betrokken als co-writer en producer. En ik ben enorm enthousiast voor wat de toekomst in petto heeft.

Hoewel het nog te vroeg is om meer details prijs te geven, kan ik wel zeggen dat ik erg blij ben met het team waarmee ik samenwerk om dit project te realiseren. Dit zijn slimme, gepassioneerde mensen en ik kijk ernaar uit om met hen de best mogelijke tv-bewerking van Eragon/The Inheritance Cycle te maken. Ik kan je niet vertellen hoeveel gesprekken, vergaderingen en berichten er nodig waren om dit punt te bereiken.

Dit alles zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder iedereen die de boeken heeft gelezen, de vele online petities heeft gesteund en door de jaren heeft deelgenomen aan deze fandom. Enorm bedankt daarvoor!"

Vierdelige boekenreeks

'The Inheritance Cycle' is een 4-delige boekenreeks van schrijver Christopher Paolini. Het eerste boek Eragon werd door Paolini zelf gepubliceerd in 2003. Drie vervolgdelen: Eldest, Brisingr en Inheritence werden uitgebracht in respectievelijk 2005, 2008 en 2011.

Wanneer de live-action serie, die momenteel wordt ontwikkeld in samenwerking met uitvoerend producent Bert Salke en 20th Television, te streamen moet zijn op Disney+, is nog onduidelijk.

Ontdek meer