'Selling Sunset' krijgt nog (minimaal) twee seizoenen

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:35

Fans hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van alle drama die Chrishell, Maya, Mary en Heather uit ‘Selling Sunset’ met zich meebrengen. De hitserie krijgt er nog zeker twee seizoenen bij!

Er staan inmiddels vijf seizoenen van 'Selling Sunset' op Netflix. Vijf seizoenen waarin de meest luxe huizen worden verkocht, waarin een flinke portie drama voorbij komt en waarin zelfs ruimte is voor romantiek.

Binnenkort krijgen fans meer van dat, want Chrishell laat via Instagram weten dat een zesde en zevende seizoen op komst zijn. De opnames starten deze zomer al.

“Een felicitatie aan deze lieve, leuke en gekke groep”, schrijft Chrishell bij een foto van de cast. “Selling Sunset krijgt een zesde en zevende seizoen. De opnames van het zesde seizoen beginnen deze zomer!”

De realityster richt zich ook nog tot haar fans. “Bedankt iedereen voor het kijken en voor alle liefde. En zelfs bedankt aan iedereen die een hekel heeft aan ons.”

Slotstuk 'Young Royals' nu te zien

Karen Luiken-18 maart 2024 om 16:57

Het moment is aangebroken. Het is zover. Het einde van ‘Young Royals’ is hier. Vanaf vandaag is de allerlaatste aflevering van het allerlaatste seizoen op Netflix te zien. Daarna kun je nog een docu kijken, die ook vandaag is gedropt, maar daarna is het officieel finito met de hitserie.

Het derde en laatste seizoen van ‘Young Royals’ werd opgedeeld in twee delen, waarvan het eerste deel – bestaande uit zes afleveringen – vorige week op Netflix werden gezet. Vandaag werd het seizoen afgesloten met de finale aflevering én en een extra cadeautje.

Want wat heeft Netflix nou gedaan? De streamingsdienst heeft speciaal voor de diehard fans een documentaire over ‘Young Royals’ gemaakt, waarin kijkers een exclusief kijkje achter de schermen krijgen. Hoe werd de serie gemaakt? Hoe gingen de acteurs om met hun succes? En komt er ooit nog een ‘Young Royals’-film? Die vragen passeren in de docu allemaal de revue.

Veel kijkplezier!

Jimmy krijgt geheime info in ‘Big Brother’

Karen Luiken-18 maart 2024 om 16:37

Jimmy heeft bij het vertrek van zijn maatje Dilano een belangrijke boodschap meegekregen. Dilano liet weten dat Ashley niet de persoon is die Jimmy denkt dat ze is, en die onthulling zorgt ervoor dat Jimmy’s ogen wagenwijd open komen te staan. Benieuwd naar meer? Je ziet het in de sneak preview!

Ontdek meer