Koreaanse versie 'La Casa de Papel' nu online

Karen Luiken-25 juni 2022 om 06:32

Het grote moment is daar: ‘La Casa de Papel’ is terug. Niet met een Spaanse cast, zoals we van de serie gewend zijn, maar met een Koreaanse. ‘Money Heist: Korea - Joint Economic Area’ staat nu op Netflix!

In het verhaal staat Korea aan de vooravond van de eenwording, en Noord- en Zuid-Korea drukken een Eenheidsmunt als basis voor de opbouw van een stabiele gezamenlijke economie. Maar in tegenstelling tot de verwachtingen van de mensen, zorgt de gemeenschappelijke munt er enkel voor dat de rijken rijker worden, wat leidt tot grote ongelijkheid.

Een groep dieven verenigt zich tegen deze oneerlijke wereld. Onder leiding van een meesterbrein die bekendstaat als ‘De Professor’ bedenkt de bende een plan voor een overval als nooit tevoren: het stelen van geld dat nog niet bestaat. Echter staan een gezamenlijke task force, geleid door de Zuid-Koreaanse onderhandelingsspecialist Seon Woojn, een Noord-Koreaanse agent genaamd Cha Moohyu, epische mind games en tijd hen flink in de weg.

Het eerste seizoen van de serie bestaat uit twaalf afleveringen. De eerste zes staan al online, de rest volgt later. De cast bestaat onder anderen uit ‘Squid Game’-acteur Park Hae-soo, ‘Lost’-actrice Yunjin Kim en ‘Burning’-ster Jeon Jong-seo.

Tweede 'Super Mario Bros'-movie komt in 2026

Karen Luiken-11 maart 2024 om 14:58

Dat dit moment eraan zat te komen, wisten fans natuurlijk allang. Maar nu is het dan ook eindelijk zover: de volgende ‘Super Mario Bros’-film is aangekondigd voor 2026!

De originele ‘The Super Mario Bros. Movie’ kwam vorig jaar uit en was met een wereldwijde opbrengst van meer dan één miljard dollar een grote hit. Het was dus niet de vraag óf er een vervolg zou komen, maar wanneer. Een mysterie waar we nu een antwoord op hebben. Illumination Entertainment heeft namelijk bekendgemaakt dat de tweede film in ontwikkeling is en dat de releasedatum gepland staat voor 3 april 2026.

Over het plot is nog niet veel bekend. Shigery Miyamoto van Illumination Entertainment kan alleen zeggen dat de film ‘een helder en leuk verhaal zal hebben’ en dat het zich verder uitbreidt over de wereld die in de eerste film werd vastgelegd.

Nieuw seizoen 'Young Royals' vanaf nu te zien

Karen Luiken-11 maart 2024 om 14:54

Hekel aan maandagen? Niet vandaag! Netflix heeft deze sombere en regenachtige dag een stuk leuker gemaakt door het nieuwe seizoen van ‘Young Royals’ online te gooien.

Het derde seizoen van ‘Royals’ is helaas ook het laatste seizoen en wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel, dat uit zes afleveringen bestaat, is vanaf nu te zien op Netflix. Volgende week verschijnt de finale-aflevering.

Bang dat je na het zien van het slotstuk in een zwart gat beland? Dat moment kun je nog héél even uitstellen. Vorige week kondigde Netflix namelijk aan dat er ook een ‘Young Royals’-documentaire komt. Die verschijnt op dezelfde dag als de finale-aflevering en geeft de kijkers een exclusief kijkje achter de schermen. Je leest er hier meer over.

Ontdek meer