Populaire Radio 2-programma ‘De Madammen’ stopt

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:21

Na meer dan vijftien jaar valt het doek over een van de populairste radioprogramma’s van Vlaanderen, ‘De Madammen’. Radio 2 kondigde zopas aan dat het programma volgende week zal stoppen.

Het principe van ‘De Madammen’ was simpel: drie vurige madammen die iedereen elke dag opnieuw aanspoorden om alles uit het leven te halen. En dat deden ze vijftien jaar lang ook met gans bekend Vlaanderen.

"Oprecht chapeau voor "De madammen" om in een snel veranderend radiolandschap maar liefst 15 jaar radio te maken. Zij waren dé voormiddag bij Radio 2, een baken van vertrouwen. De twee helden in dat verhaal zijn zeker Anja en Cathérine die de hele rit hebben uitgereden. Intussen werken we aan een nieuw voormiddagconcept waarbij de luisteraar centraal staat. Bij Radio 2 blijven we fijne muziek combineren met weetjes en praktische tips die het leven aangenamer maken. Anja, Siska en Cathérine zitten niet stil en gaan nieuwe uitdagingen aan de komende maanden”, klinkt het bij Rino Ver Eecke, baas van Radio 2.

“We hebben in de 15 jaar de liefde gevonden, kinderen gekregen, afscheid genomen van geliefden en mochten dat telkens samen beleven. We ontdekten andere culturen, zaten in de zetel bij de sterren met elke keer bijna een miljoen mensen op de radio. Maar wat ik vooral zal koesteren zijn de mooie, ontroerende en oprechte verhalen van de luisteraars. Als ik één ding geleerd heb, is het dat iedereen een verhaal heeft, als je maar wil luisteren”, klinkt het bij de madammen zelf. (Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Siska Schoeters, maar ook de anciens Ilse Van Hoecke en Britt Van Marsenille)

De laatste uitzending zal dus met een groot feest gevierd worden, op 1 juli om 10u bij Radio 2!

Daar is-ie dan: nieuwe trailer 'Deadpool & Wolverine'

Karen Luiken-24 april 2024 om 06:44

Deadpool komt terug en slaat voor een nieuwe film de handen ineen met de iconische Wolverine. De twee helden gaan samen strijden tegen het kwaad en in een gloednieuwe trailer van Marvel Studios krijgen fans een klein voorproefje van hoe dat eraan toe zal gaan.

De hoofdrollen in de langverwachte nieuwe film ‘Deadpool & Wolverine’ worden gespeeld door Ryan Reynolds en Hugh Jackman. Andere acteurs die je terug gaat zien, zijn Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni en Matthew Macfadyen.

‘Deadpool & Wolverine’ verschijnt op 24 juli in de bioscoop.

Halle Bailey lijdt aan zware post-partumdepressie

Karen Luiken-23 april 2024 om 13:01

Halle Bailey heeft het zwaar na de geboorte van haar eerste kind. De ‘Little Mermaid’-actrice laat in een video op Snapchat weten dat ze lijdt aan een ernstige post-partumdepressie.

Halle beviel in 2023 van haar zoontje Halo, dat ze samen met rapper DDG kreeg. Sindsdien kampt ze met een depressie waar ze veel last van heeft. “Ik heb een zware, zware post-partumdepressie”, zo klinkt het. “Het is zo erg dat het moeilijk voor me is om langer dan dertig minuten van mijn baby gescheiden te zijn zonder gek te worden.”

De actrice wil benadrukken dat ze heel blij is met haar zoontje, maar dat ze het ook een flinke uitdaging vindt om moeder te zijn. “Alles aan Halo is een wonder. Hij is perfect, hij is mooi. Als ik naar hem kijk, huil ik omdat hij zo speciaal is. Het enige moeilijke eraan is dat ik me niet normaal voel in mijn eigen lichaam.”

De actrice voegt daar nog aan toe dat ze zich sinds de geboorte van Halo een ‘totaal ander persoon’ voelt en dat ze ‘niet meer weet wie ze is’.

Ontdek meer