#LikeMe trekt deze zomer naar Blankenberge met een pop-up!

Dieter Blarinckx-24 juni 2022 om 16:12

Deze zomer kan je je op de Belgium Pier in Blankenberge helemaal onderdompelen in de wereld van de Ketnetserie #LikeMe!

“Stap binnen in de muzikale leefwereld van Caro en al je andere idolen uit het populaire Ketnet-programma #LikeMe met deze gloednieuwe belevingsexpo in Blankenberge. Ontdek samen met je vrienden en familie de leukste decors uit de voorbije drie seizoenen en trek er unieke foto's. Waan je een leerling van het bekende SAS op de iconische trappen van de school, kruip in de schoenen van de stoere Emma in een heuse graffiti-set, trek een zomerse outfit aan en ga op de foto in een tropisch decor met Merel en Nona, gedraag je als een echte racepiloot in de wagen van Scott en nog zoveel meer!”, klinkt het op hun website.

Daarnaast kan je uit de bol gaan in de set van 'DANCE #LikeMe' aan de hand van leuke tutorials, leef je uit in een ballenbad met special effects en zing de longen uit je lijf met de nieuwste songs van #LikeMe in het 'SING #LikeMe'-decor. Maar het leukste van al? Je kan je favoriete personages ontmoeten via een exclusieve en virtuele meet & greet!

De pop-up is er tussen 2 juli en 28 augustus. Een ticket kost zo’n 12,50 euro. Meer info kan je hier vinden.

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

Disney+ verlengt 'The Kardashians'

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 12:20

Disney+ heeft groot nieuws voor fans van de Kardashian clan: er komen maar liefst twintig nieuwe afleveringen van 'The Kardashians' aan!

De streaminggigant heeft aangekondigd dat de realityshow verder gaat, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Verwacht weer een flinke dosis Kardashian drama, glamour en gekibbel.

Sinds april 2022 zijn er al vijf seizoenen van tien afleveringen beschikbaar op Disney+, waarbij het vijfde seizoen een enorme hit was wereldwijd.

De Kardashians zijn natuurlijk geen onbekenden in reality tv world: ze hebben eerder twintig seizoenen van 'Keeping Up with the Kardashians' gemaakt op E!.

Ontdek meer