'Euphoria'-ster pakt rol in prequel 'Hunger Games'

Karen Luiken-24 juni 2022 om 06:32

Hunter Schafer is binnenkort te zien in de aankomende ‘Hunger Games’-prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’. De actrice is gecast als Tigris Snow.

Veel mensen zullen Hunter vooral kennen door haar rol als Jules in de HBO-hit ‘Euphoria’. Binnenkort mag de actrice nog een grote acteerklus aan haar cv toevoegen. Ze gaat Tigris Snow spelen, het nichtje en de vertrouweling van Coriolanus Snow.

Twee van Hunters tegenspelers zijn Tom Blyth, die de jonge rol van Coriolanus gaat spelen, en Rachel Zegler. Laatstgenoemde kruipt in de huid van Lucy Gray Braird.

In ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ staat Coriolanus in de spotlight. Hij is achttien jaar oud en is nog lang geen president van Panem. De knappe en charmante jongen ziet een kans als hij wordt gekozen als mentor voor de tiende Hunger Games en de opdracht krijgt om zijn tribute door het spel te loodsen.

Huis Cara Delevingne verwoest door brand

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:16

Een nachtmerrie is werkelijkheid geworden voor Cara Delevingne. Haar landhuis in Los Angeles is voor een groot deel verwoest door brand.

Uit beelden die rondgaan, is te zien hoe enorme vlammen uit het dak van het huis komen. “Mijn hart is gebroken”, aldus Cara op Instagram. “Het leven kan in een oogwenk veranderen. Koester wat je hebt.”

De 31-jarige Cara was op het moment van de brand niet thuis, in tegenstelling tot haar twee katten. Die hebben de brand gelukkig overleefd. “Ze leven nog. Bedankt aan de brandweerlieden”, schrijft het model.

1
2

Nieuw seizoen 'Doctor Who' in mei naar Disney+

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:08

Het nieuwe seizoen van ‘Doctor Who’ is vanaf mei te zien op Disney+. De eerste aflevering verschijnt op 10 mei.

De komst van ‘Doctor Who’ naar Disney+ is een samenwerking met BBC. De sciencefictionserie gaat over een tijdreiziger en heeft al verschillende acteurs als hoofdrolspeler gehad. ‘Sex Education’-acteur Ncuti Gatwa neemt die verantwoordelijkheid als vijftiende (en eerste zwarte) acteur op zich voor het aankomende seizoen. Hij neemt het stokje over van Jodie Whittaker.

Naast Ncuti Gatwa heeft ook ‘Heartstopper’-actrice Yasmin Finney een rol in de show. Zij gaat het personage van Rose spelen.

Ontdek meer