Timothée Chalamet verwijderde posts en ontvolgde iedereen

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 20:49

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft al zijn postjes op insta verwijderd. Al zijn posts. Ook ontvolgde de 26-jarige acteur iedereen op het sociale mediaplatform.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een PR-stunt voor zijn gloednieuwe film 'Bones and All'.

De film volgt Lee (Chalamet) en Maren (Russell) tijdens het Amerika van Ronald Reagan en door de Koude Oorlog. Het zou een romantische film zijn, maar met een luguber horrorkantje!

Vandaag ging Chalamet even helemaal loco op insta en verwijderde al zijn posts, ontvolgde hij iedereen en veranderde hij als klap op de vuurpijl ook zijn profielfoto. Op die foto zien we de acteur met roos haar, refererend naar zijn personage Lee in 'Bones and All'.

Meer info zal ongetwijfeld snel volgen!

Veel kritiek op wassen beeld Billie Eilish

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:03

Billie Eilish is sinds kort te bewonderen in het Hollywood Wax Museum. De zangeres heeft een wassenbeeld gekregen en hoewel dat natuurlijk leuk bedoeld is, zijn fans not amused.

Het beeld lijkt volgens fans in de verste verte niet op Billie Eilish. Foto’s van de replica gaan inmiddels viral op social media. In tweets klinkt massaal kritiek.

“Degene die het wassenbeeld van Billie Eilish heeft gemaakt, zou ontslagen moeten worden”, zegt iemand. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af, terwijl een derde persoon zegt: “Dat is nauwelijks Billie Eilish”.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Ontdek meer