Timothée Chalamet verwijderde posts en ontvolgde iedereen

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 20:49

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft al zijn postjes op insta verwijderd. Al zijn posts. Ook ontvolgde de 26-jarige acteur iedereen op het sociale mediaplatform.

Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om een PR-stunt voor zijn gloednieuwe film 'Bones and All'.

De film volgt Lee (Chalamet) en Maren (Russell) tijdens het Amerika van Ronald Reagan en door de Koude Oorlog. Het zou een romantische film zijn, maar met een luguber horrorkantje!

Vandaag ging Chalamet even helemaal loco op insta en verwijderde al zijn posts, ontvolgde hij iedereen en veranderde hij als klap op de vuurpijl ook zijn profielfoto. Op die foto zien we de acteur met roos haar, refererend naar zijn personage Lee in 'Bones and All'.

Meer info zal ongetwijfeld snel volgen!

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer