Plassen in zee? Spanje voert boete in!

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 15:43

Ja je leest de titel van dit artikel wel degelijk goed! De Spaanse badstad Vigo gaat een boete uitschrijven voor mensen die plassen in de zee.

Vanaf nu is het in de populaire Spaande badplaats verboden om te plassen in het zeewater of op het strand. Wie toch betrapt wordt op wildplassen, riskeert een boete van maar liefst 750 euro!

Maar hoe de stad dat net gaat controleren is nog niet geweten. Maar waarschijnlijk zullen ze niet met duikbrillen gaan controleren in de zee! :D

In 2023 komt er een nachttrein naar Barcelona

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 06:40

Fantastisch nieuws voor de reizigers onder jullie die al eens graag de trein pakken om op verlof te gaan. Vanaf 2023 zou het immers mogelijk zijn om met een nachttrein te reizen naar Barcelona!

European Sleeper, een Nederlands nachttreininitiatief, wil nu ook een nachttrein naar Barcelona laten rijden. De trein zal vertrekken in Amsterdam en zal dan tussenstops maken in Antwerpen en Brussel.

Ze mikken momenteel op de zomer van 2023, maar "hoe eerder, hoe beter" klinkt het in hun persbericht dat werd uitgestuurd. De trein zou in een normale week dan 3x rijden.

Meer updates zullen sowieso later nog gedeeld worden!

Disney biedt nu trip naar alle Disneyparken ter wereld aan!

Dieter Blarinckx-20 juni 2022 om 16:23

Ben jij een zotte pretparkfan die ooit alle Disneyparken ter wereld wil bezocht hebben? Dan hebben wij nu superleuk nieuws, want Disney zélf biedt nu zo’n wereldtrip aan!

The Walt Disney Company stelde immers zopas hun gloednieuwe pakket 'Disney Parks Around the World: A Private Jet Adventure' voor. Een trip waarin je alle Disneyparken ter wereld bezoekt met een privéjet. Prijskaartje? 110.000 dollar per persoon.

Pretparkfans reizen gedurende 24 dagen naar alle twaalf Disneyparken over de hele wereld: California, Florida, Parijs, Hongkong, Tokyo en Shanghai. Gasten zullen onderweg ook een aantal wereldwonderen bezoeken, zoals de Piramides van Gizeh, de Eiffeltoren en de Taj Mahal. Daarnaast krijgen ze ook nog eens privérondleidingen in de Lucasfilm Campus en de Walt Disney Studios. Er is plaats voor 75 personen, én een crew bestaande uit gidsen, een chefkok, een arts, Disney VIP's, Imagineers, culturele experts en verrassingsgasten.

De eerste trip vindt plaats tussen 9 juli en 1 augustus 2023. Vanaf volgende week start de ticketverkoop!

Wie dus een zakcentje op overschot heeft, kan meer info en tickets terugvinden op de officiële website van Disney.

Ontdek meer