HBO dropt nieuwe poster van 'House of the Dragon'

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 15:36

Deze zomer wordt de eerste spin-off van 'Game of Thrones' gedropt via HBO Max. Om fans al warm te maken dropte HBO zopas een nieuwe 'House of the Dragon'-poster!

In 'House of the Dragon' zoomen we in op de familie Targaryen en keren we terug naar Westeros, de wereld van 'Game of Thrones'. Het verhaal van de spin-off speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de 'Game of Thrones'-serie, maar toch zullen we enkele bekende namen zien passeren.

In Amerika zal de serie vanaf 21 augustus te streamen zijn via HBO Max. Of 'm ook vanaf die datum bij ons te zien zal zijn via Streamz, is voorlopig nog niet geweten.

Check de gloednieuwe poster hier:

Herbekijk '#LikeMe The Final Concert' op Streamz

Simon Smetryns-18 maart 2024 om 09:18

Groot nieuws voor alle fans van #LikeMe! Binnenkort kun je namelijk opnieuw genieten van de allerlaatste show van de populaire Ketnet-reeks.

Tijdens het grootschalige afscheidsconcert werd de volledige cast herenigd op één van de meest iconische podia van België: het Sportpaleis in Antwerpen. De fans stonden duidelijk te popelen want de vier concerten waren in een mum van tijd uitverkocht. Wie er niet bij kon zijn of de show graag nog eens bekijkt, kan dat vanaf 29 maart op Streamz.

Opnames 'Euphoria 3' binnenkort van start

Karen Luiken-17 maart 2024 om 16:31

Het gaat waarschijnlijk niet lang meer duren voor de camera’s beginnen met draaien voor het derde seizoen van ‘Euphoria’. Hoofdrolspeelster Sydney Sweeney heeft in een interview met MTV verklapt dat de productie van de hitserie als eerste op haar to do-list staat.

Veel wil Sydney niet verklappen, maar ze zegt wel dat het eerstvolgende project op haar planning ‘Euphoria’ is. “Het voelt als thuiskomen”, aldus de actrice, die de rol van Cassie Howard speelt in de serie.

In november werd bekendgemaakt dat er een derde seizoen op komst is. Wanneer we dat precies kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. In ieder geval ergens in 2025.

Ontdek meer