Nieuwe 'Doctor Strange' staat nu op Disney+

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:03

Disney+ heeft er weer een nieuw pareltje bij. Sinds gisteren is de langverwachte film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ te zien op de streamingsdienst.

De kans bestaat dat je de Marvel-titel al lang en breed hebt gezien. De film is namelijk al een tijdje te bewonderen op het witte doek. Maar speciaal voor fans die de bioscoop nog niet hebben bezocht of ‘Docter Strange’ gewoon nog een keer willen bekijken, heeft Disney+ de film ook online beschikbaar gemaakt.

In het gloednieuwe hoofdstuk worden grenzen verder verlegd dan ooit tevoren. Doctor Strange krijgt hulp van bekende en nieuwe helden en verkent de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse. Ook neemt hij het op tegen een mysterieuze vijand die we nog niet eerder zijn tegengekomen.

Zien: Julia Roberts en George Clooney in 'Ticket to Paradise'

Dieter Blarinckx-30 juni 2022 om 07:51

Het is al even geleden dat we Julia Roberts in een romantische komedie zagen, maar daar komt binnenkort verandering in met de hilarische romantische komedie 'Ticket to Paradise'!

George Clooney en Julia Roberts zijn weer samen te zien op het witte doek als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten.

'Ticket to Paradise' zal deze herfst te zien zijn in de Vlaamse bioscopen.

Check de trailer hieronder:

Nieuwe 'James Bond' laat jaren op zich wachten

Karen Luiken-30 juni 2022 om 05:33

Het gaat nog wel even duren voordat de nieuwe ‘James Bond’-film in productie gaat. Producer Barbara Broccoli heeft in een gesprek met Deadline onthuld dat de opnames nog zeker twee jaar op zich laten wachten.

De meest recente ‘James Bond’-film ‘No Time To Die’ kwam vorig jaar uit. Acteur Daniel Crag speelt daarin voor de allerlaatste keer de hoofdrol. Er moet nu gezocht worden naar een vervanger voor hem, maar die zoektocht is volgens producer Barbara nog niet gestart.

“Nog niemand is in de running”, zegt ze. “We zijn aan het uitzoeken waar we met hem heen moeten. We praten erover. Er is nog geen script en we kunnen er pas een bedenken als we hebben besloten hoe we de volgende film gaan benaderen, want het wordt echt een heruitvinding van Bond. We moeten opnieuw uitvinden wie hij is en dat kost tijd. Ik zou zeggen dat het nog minstens twee jaar duurt voor de opnames starten.”

Ontdek meer