Nieuwe 'Doctor Strange' staat nu op Disney+

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:03

Disney+ heeft er weer een nieuw pareltje bij. Sinds gisteren is de langverwachte film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ te zien op de streamingsdienst.

De kans bestaat dat je de Marvel-titel al lang en breed hebt gezien. De film is namelijk al een tijdje te bewonderen op het witte doek. Maar speciaal voor fans die de bioscoop nog niet hebben bezocht of ‘Docter Strange’ gewoon nog een keer willen bekijken, heeft Disney+ de film ook online beschikbaar gemaakt.

In het gloednieuwe hoofdstuk worden grenzen verder verlegd dan ooit tevoren. Doctor Strange krijgt hulp van bekende en nieuwe helden en verkent de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse. Ook neemt hij het op tegen een mysterieuze vijand die we nog niet eerder zijn tegengekomen.

Zien: hier is de nieuwe trailer van tweede 'Black Panther'-film

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 15:41

Marvelfans, opgelet! Marvel en Disney hebben namelijk zonet de langverwachte officiële trailer van de tweede 'Black Panther'-film gedropt. En die beelden zien er episch uit!

In de film zien we hoe de natie van Wakanda rouwt om het verlies van koning T'Challa (Black Panther). Tegelijkertijd zien we de opkomst van Prince Namor (de Sub-Mariner), die samen met zijn koninkrijk Atlantis een oorlog dreigt te voeren tegen Wakanda.

Nu is het aan Queen Ramonda, T'Challa's zusje Shuri, de Dora Milaje en nieuwe helden als Riri Williams/Ironheart om de toekomst van Wakanda te beschermen.

'Black Panther: Wakanda Forever' zal vanaf 9 november te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check 'm hier:

‘Hocus Pocus’-huis wordt Airbnb

Dieter Blarinckx-02 oktober 2022 om 08:38

Het is inmiddels al oktober en dat wil zeggen dat Halloween voor de deur staat. En dat vierde Disney met de release van de langverwachte film ‘Hocus Pocus 2’, het vervolg op de hit ‘Hocus Pocus’ uit 1993. En het beruchte huis van de heksen staat nu op Airbnb!

Ja je leest het goed, het huis van de Sanderson-zussen staat nu gewoon op Airbnb. Zo kan je je inner Winifred, Mary of Sarah chanellen en overnachten in deze praktisch exacte replica van het huis in de films.

De Airbnb staat in Danver in de Amerikaanse staat Massachusetts en kost zo’n 31 dollar per nacht.

"We weten allemaal dat het verhaal van de Sanderson-zussen misschien niet eindigde toen we in stof veranderden", klinkt het bij actrice Kathy Najimy, die Mary Sanderson speelt in de geliefde films. "Wat is een betere manier om Halloween te vieren dan gasten te ontvangen op de historische plek voor een avond die ze zich nog jaren zullen herinneren?"

Wie zo’n magisch en behekst nachtje wel ziet zitten, kan vanaf 12 oktober deze Airbnb huren via deze site.

‘Hocus Pocus 2’ is nu te streamen via Disney+.

Ontdek meer