Nieuwe 'Doctor Strange' staat nu op Disney+

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:03

Disney+ heeft er weer een nieuw pareltje bij. Sinds gisteren is de langverwachte film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ te zien op de streamingsdienst.

De kans bestaat dat je de Marvel-titel al lang en breed hebt gezien. De film is namelijk al een tijdje te bewonderen op het witte doek. Maar speciaal voor fans die de bioscoop nog niet hebben bezocht of ‘Docter Strange’ gewoon nog een keer willen bekijken, heeft Disney+ de film ook online beschikbaar gemaakt.

In het gloednieuwe hoofdstuk worden grenzen verder verlegd dan ooit tevoren. Doctor Strange krijgt hulp van bekende en nieuwe helden en verkent de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse. Ook neemt hij het op tegen een mysterieuze vijand die we nog niet eerder zijn tegengekomen.

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

'Twilight'-bedenker wil Jenna Ortega en Jacob Elordi in eventuele reboot

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:19

Als er ooit een ‘Twilight’-reboot komt, dan weet de maakster van de franchise al welke sterren de hoofdrol mogen spelen. Catherine Hardwicke zegt dat Jenna Ortega en Jacob Elordi perfect zouden zijn voor de rollen van Bella Swan en Edward Cullen.

In de originele ‘Twilight’-films spelen Kristen Stewart en Robert Pattinson de rollen van Bella en Edward. Dat heeft geweldig uitgepakt, ook al was bedenkster Catherine daar in het begin niet zeker van. Ze twijfelde over Robert Pattinson. “Hij hing destijds veel in de kroeg en was daardoor een beetje uit vorm”, zegt ze. “Ik vroeg me af of het wel ging werken op camera.” Dat deed het uiteindelijk wel. De 'Twilight'-films werden mede dankzij Robert een groot succes.

Een acteur waar Catherine wél meteen enthousiast over is, is Jacob Elordi. Mocht er ooit een ‘Twilight’-reboot komen, dan wil Catherine hem graag als de nieuwe Edward. “Hij is geweldig. Hij zou nu waarschijnlijk Edward kunnen spelen.” Zijn tegenspeelster zou volgens haar Jenna Ortega moeten worden. "Zij is ook geweldig", zegt de filmmaakster.

Ontdek meer