Junior en Pauline zijn nog steeds samen!

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 14:05

Wie naar de laatste aflevering van ‘Junior op zoek naar de Liefde’ keek, zag hoe de 29-jarige enthousiast voor Pauline koos. En de twee zijn nog steeds samen!

Via instagram maakte Junior bekend dat hij en Pauline nog steeds een koppel zijn. De opnames liggen nu al enkele maanden achter de rug, dus het kersverse koppel is zéér blij dat ze het nieuws nu eindelijk bekend mogen maken.

“Het is niet langer meer #junioropzoeknaardeliefde maar #juniorheeftdeliefdegevonden 😌❤️”, klinkt het bij de schattige foto van de twee.

Veel succes samen!

Ian Thomas en Steffi Mercie te zien in telenovelle 'Milo'

Karen Luiken-01 mei 2024 om 07:08

De telenovelle ‘Milo’ krijgt er twee nieuwe personages bij. Niemand minder dan TikTok-ster Steffi Mercie en zanger Ian Thomas maken hun opwachting in de reeks.

Steffi kruipt in de huid van Emily Duchateau, een nieuwe studente van Kosmos. Ze heeft het allemaal: is knap, heeft talent, een flinke bankrekening en honderdduizenden volgers op social media. Ze wil haar carrière naar een hoger level tillen door te leren dansen en zingen bij Kosmos. Maar nog voor ze één voet op de school zet, is ze al het onderwerp van gesprek.

Ian gaat Emily’s manager Pieter spelen. Zijn taak? Ervoor zorgen dat het leven van Emily tiptop in orde is en dat ze behandeld wordt als een echte ster.

Het duo is vanaf vanavond in ‘Milo’ te zien.

Temptations Delphine bevallen van eerste kindje

Karen Luiken-01 mei 2024 om 06:44

Delphine De Vrieze is voor het eerst mama geworden. De ‘Temptation Island’-ster laat via Instagram weten dat ze is bevallen van haar dochtertje.

Het kindje zag maandag het levenslicht en werd Mone genoemd. “Lang verwacht, nooit gedacht, toch gekomen. Het kindje van ons dromen”, schrijft Delphine erbij.

De realityster, die bekend werd door haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2021 met haar ex Bert, kreeg het kleine meisje met haar vriend Ruben. Het koppelde kondigde in oktober aan een baby te verwachten. Een maand later maakten ze het geslacht bekend.

Ontdek meer