WIN: 'Lightyear' goodies!

Lola Obasuyi Van Acker-22 juni 2022 om 14:00

Klaar om Buzz Lightyear te vergezellen op een spannende ruimtemissie? Dan rep je je best naar een bioscoop bij jou in de buurt want 'Lightyear' speelt vanaf nu in de Belgische zalen.

Disney en TAGMAG mogen een aantal leuke Lightyear goodiebags weggeven zodat je in stijl naar de nieuwste film kan gaan kijken! Wat zit er in de goodiebag? Een stijlvolle bomber jacket, een gezellig kussen van Sox, een pennenhouder, een sporttas, een bureaulamp, stickers en een Buzz-schrift.

Waag hier je kans! 🚀

Win een duo-ticket voor de première van FOMO!

Lola Obasuyi Van Acker-21 juni 2022 om 13:00

In 'FOMO' worden de tien grootste influencers van Vlaanderen uitgenodigd op een spannende bijeenkomst in het bos. Maar niets is wat het lijkt, en dat kunnen we zeker al afleiden uit de eerste teaser die net gedropt werd via sociale media.

De Vlaamse horrorfilm speelt vanaf 29 juni in de bioscoop maar wij mogen 100 duotickets weggeven voor de première op dinsdag 28 juni in Kinepolis Antwerpen!

Doe mee aan de onderstaande give-away en wie weet zien we elkaar volgende week. Succes!

Bekijk hier de trailer van 'FOMO':

WIN: Weekendtickets voor Hype'O Dream!

Lola Obasuyi Van Acker-21 juni 2022 om 08:27

Het startschot is gegeven en het festivalseizoen is officieel begonnen! In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream in Waregem met een spetterende line-up:

$hirak, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde, Avarage Rob, Yves Deruyter, Yves V en Regi.


Het festival is biiiijna uitverkocht maar wij mogen nog een aantal weekendtickets weggeven. Waag dus zeker je kans met de onderstaande give-away en wie weet komen we je daar tegen. Succes! 🤞

Alle info over Hype'O Dream vind je op hype-o-dream.be.