Magda Deweirdt is overleden

Karen Luiken-27 augustus 2021 om 11:18

De vermoedens waren er al een tijdje nadat Magda al een week niks nieuws had gepost op TikTok. Die zijn dan ook bevestigd. Magda is inderdaad overleden.

Magda was bekend van TikTok, waar ze video's maakte van alledaagse bezigheden. Haar bio luidde dan ook 'alleen plezier, zot zijn doet geen zeer.' En die plezier was ook te zien in haar video's.

Magda is vorige week vrijdag 20 augustus onverwachts overleden. Ze werd 49 jaar.

Heel veel sterkte gewenst aan haar vrienden en familie.

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

TikTok in de ban van deze powernap!

Dieter Blarinckx-11 juli 2022 om 20:34

Dit artikel is speciaal geschreven voor de mensen die na school of het werk al eens graag even genieten van een heerlijke powernap. En deze nieuwe trend - die werd gespot op TikTok - zou maar eens jouw redding kunnen zijn!

De Amerikaanse militair Jocko Willink lanceerde immers een powernap waarbij je al in acht of tien minuten helemaal uitgerust zou zijn. In een podcast legt hij uit hoe die net in elkaar zit.

Hij raadt aan om te dutten met je benen op een bank of zetel: “Op een sofa, bijvoorbeeld, terwijl jij op de grond ligt. Je zet je wekker voor tien minuten later. Als je heel moe bent, val je meteen in slaap. En achteraf voelt het alsof je net zes uur gesoesd hebt”, klinkt het op TikTok.

Check enkele TikToks hieronder en probeer het vooral zelf eens!

Ontdek meer