Magda Deweirdt is overleden

Esther Lapin-27 augustus 2021 om 11:18

De vermoedens waren er al een tijdje nadat Magda al een week niks nieuws had gepost op TikTok. Die zijn dan ook bevestigd. Magda is inderdaad overleden.

Magda was bekend van TikTok, waar ze video's maakte van alledaagse bezigheden. Haar bio luidde dan ook 'alleen plezier, zot zijn doet geen zeer.' En die plezier was ook te zien in haar video's.

Magda is vorige week vrijdag 20 augustus onverwachts overleden. Ze werd 49 jaar.

Heel veel sterkte gewenst aan haar vrienden en familie.

Watermeloenpizza? Domino’s geeft het een kans!

Dieter Blarinckx-26 augustus 2021 om 09:49

De bekende fastfoodketen Domino’s Pizza gaat momenteel viraal op TikTok nadat ze een video gepost hebben waarin ze een watermeloenpizza maken!

“Het is een trend op TikTok die we ook eens wilden uitproberen”, lieten ze officieel weten nadat de video de wereld rondging.

Maar no worries, momenteel is het nog niet de bedoeling om die watermeloenpizza ook toe te voegen aan de vaste menukaart.

Check de TikTok hieronder:

Disney+ komt met reeks over Charli D'Amelio

Esther Lapin-25 augustus 2021 om 15:02

Vandaag heeft Disney+ aangekondigd ze een docuserie hebben gemaakt over de familie D'Amelio, de bekendste familie van TikTok.

De serie volgt de levens van de D'Amelio familie: Marc, Heidi, Dixie en Charli. Het gaat over hoe ze omgaan met het feit dat ze van een relatief onbekend en normaal leven tot een leven in de schijnwerpers van Hollywood zijn gegaan. Hierdoor worden ze geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en kansen die ze zich niet hadden kunnen voorstellen.

Charli werd op 16-jarige leeftijd plots van de ene dag op de andere een wereldster. Op een bepaald moment had ze meer dan 150 miljoen volgers op TikTok en werd ze ook nummer één op het platform. Dat allemaal in minder dan een jaar. In de serie zien we hoe ze probeert een balans te vinden tussen haar roem, haar gezinsleven, dansen, relaties, nieuwe vrienden maken in LA en de strijd aangaan met online tegenstanders.

Ook haar 19-jarige zus Dixie moet niet onderdoen. Haar muziekcarrière zit in de lift en ook zij heeft 80 miljoen volgers.

De ouders Heidi en Marc steunen de dromen van hun dochters en zijn dan ook naar de andere kant van het land verhuisd. Ze doen hun best om de meisjes te beschermen tegen de donkere kant van de beroemdheid, maar voor hen is het zeker en vast ook aanpassen om in Hollywood te wonen.

Bekijk hieronder exclusieve beelden van de show.


1
2
3
4
5

The D'Amelio Show te zien vanaf 15 september op Star van Disney+