Magda Deweirdt is overleden

Karen Luiken-27 augustus 2021 om 11:18

De vermoedens waren er al een tijdje nadat Magda al een week niks nieuws had gepost op TikTok. Die zijn dan ook bevestigd. Magda is inderdaad overleden.

Magda was bekend van TikTok, waar ze video's maakte van alledaagse bezigheden. Haar bio luidde dan ook 'alleen plezier, zot zijn doet geen zeer.' En die plezier was ook te zien in haar video's.

Magda is vorige week vrijdag 20 augustus onverwachts overleden. Ze werd 49 jaar.

Heel veel sterkte gewenst aan haar vrienden en familie.

Charli D'Amelio best verdienende TikTok-ster

Karen Luiken-10 januari 2022 om 07:26

Charli D’Amelio is pas zeventien jaar oud, maar mag zichzelf nu al de best verdienende TikTok-ster noemen. Forbes meldt dat ze vorig jaar 15,4 miljoen dollar binnenhaalde.

Met 133 miljoen volgers is Charli zonder twijfel de grootste TikTok-ster ter wereld. Het geld dat ze verdient heeft ze voornamelijk te danken aan reclamesponsoring. Ze werkt samen met grote merken als McDonald’s en Louis Vuitton, en kan tonnen per bericht verdienen.

Na Charli volgt haar oudere zus Dixie in het rijtje van best verdienende TikTok-sterren. Dixie heeft 57 miljoen volgers en zag vorig jaar 10 miljoen dollar op haar bankrekening verschijnen. Hoewel ook zij bakken met geld verdient door het maken van reclame, timmert ze tegenwoordig ook aan de weg als zangeres. Vorig jaar bracht ze twee hits uit. Samen met haar zusje Charli heeft ze daarnaast ook nog een kledingmerk én is ze te zien in een realityserie.

Andere goed verdienende TikTok-sterren zijn Addison Rae, Bella Poarch, Josh Richards, Kris Collins en Avani Gregg.

TikTok-ster overlijdt door ongeluk tijdens politie-achtervolging

Karen Luiken-03 oktober 2021 om 12:38

TikTok-ster Gabriel Salazar (19) is afgelopen week overleden in het Texaanse plaatsje Zavala County. Hij zou achter het stuur hebben gezeten toen hij tijdens een politie-achtervolging een ongeluk kreeg. Dat meldt de politie.

Het gebeurde zondag rond 01.00 uur. De politie kreeg de opdracht om Gabriel, die in een Chevrolet Camaro reed, tegen te houden. Dat resulteerde in een achtervolging, waarbij Gabriels auto op een gegeven moment van de weg raakte, tegen verschillende bomen botste en uiteindelijk op zijn kop tot stilstand kwam. Niet veel later vatte de wagen vlam.

De TikTok-ster, die vooral bekend is onder de naam ‘gabenotbabe’, overleed ter plaatse. Ook drie passagiers die samen met hem in het brandende voertuig zaten, kwamen om het leven. Het gaat om mensen van 23, 36 en 41 jaar oud.

Gabriel had ruim 2,2 miljoen volgers op TikTok en meer dan 800.000 fans op Instagram.

Ontdek meer