Magda Deweirdt is overleden

Karen Luiken-27 augustus 2021 om 11:18

De vermoedens waren er al een tijdje nadat Magda al een week niks nieuws had gepost op TikTok. Die zijn dan ook bevestigd. Magda is inderdaad overleden.

Magda was bekend van TikTok, waar ze video's maakte van alledaagse bezigheden. Haar bio luidde dan ook 'alleen plezier, zot zijn doet geen zeer.' En die plezier was ook te zien in haar video's.

Magda is vorige week vrijdag 20 augustus onverwachts overleden. Ze werd 49 jaar.

Heel veel sterkte gewenst aan haar vrienden en familie.

TikTokker die eetvideo's maakte overleden aan hartaanval

Karen Luiken-16 januari 2023 om 07:30

Taylor LeJeune, een populaire TikTokker die onder zijn 1,7 miljoen volgers vooral bekendstaat onder de naam waffler69, is op 33-jarige leeftijd overleden. Dat maakt zijn broer bekend.

De TikTokker, die in Louisiana woonde, stond bekend om zijn extreme eetvideo’s. Daarin is te zien hoe hij bizar voedsel zoals babyvoeding, hondenvoer of extreem hete sauzen eet.

De TikTokker is overleden aan een hartaanval, zo blijkt uit een bericht van zijn broer. “Taylor is op 11 januari 2023 rond 22.00 uur overleden aan een vermoedelijke hartaanval”, klinkt het. “Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht en overleed anderhalf uur later.”

Of de ongezonde levensstijl van Taylor en de hartaanval iets met elkaar te maken hebben, is niet bekend.

Zien: zo klinkt Miguel uit 'Coco' nu

Dieter Blarinckx-24 december 2022 om 15:29

In 2017 dropten Disney en Pixar de megahit 'Coco' in de bioscoop, en die veroverde in een mum van tijd de wereld. En vooral de zingende Miguel wist iedereen te bekoren met '¡Aaaaaaay, mi amor!', en zo zou hij nu in 2022 klinken!

De film kwam natuurlijk al een tijdje geleden uit. Logisch dus dat ook de stem van Miguel intussen veranderd is. Anthony Gonzalez, nu achttien jaar oud, was tien jaar toen hij de stem van hoofdpersonage Miguel insprak en inzong voor Disney.

Aangezien 'Poco Loco', een populair liedje uit de film, de laatste tijd zó populair is op TikTok, plaatste Anthony zelf een video waarin hij het liedje na vijf jaar nog eens zingt. En zo zou dus ook Miguel klinken in 2022 ;-).

Check het hier:

Ontdek meer