Zien: nieuwe set van kruidenkassen in 'Harry Potter' Studio Tour

Dieter Blarinckx-22 juni 2022 om 08:57

Eén van de meest bezochte en populaire locaties in Londen is tegenwoordig de Warner Bros. Studio Tour London, waar je de sets en props van de 'Harry Potter'-films kan ontdekken. En daar opent deze zomer een gloednieuwe set!

Via instagram neemt de Britse acteur Tom Felton je mee doorheen de nieuwe, maar vertrouwde set uit de 'Harry Potter'-films.

Vanaf 1 juli kan je immers binnenstappen in de echte kruidenkassen van Mrs. Sprout uit 'Harry Potter and the Chamber of Secrets'. Tom Felton gaf ons via sociale media al een voorsmaakje.

Ontdek het hieronder en meer info en tickets voor de Warner Bros. Studio Tour Londen kan je hier vinden.

Huis Cara Delevingne verwoest door brand

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:16

Een nachtmerrie is werkelijkheid geworden voor Cara Delevingne. Haar landhuis in Los Angeles is voor een groot deel verwoest door brand.

Uit beelden die rondgaan, is te zien hoe enorme vlammen uit het dak van het huis komen. “Mijn hart is gebroken”, aldus Cara op Instagram. “Het leven kan in een oogwenk veranderen. Koester wat je hebt.”

De 31-jarige Cara was op het moment van de brand niet thuis, in tegenstelling tot haar twee katten. Die hebben de brand gelukkig overleefd. “Ze leven nog. Bedankt aan de brandweerlieden”, schrijft het model.

1
2

Nieuw seizoen 'Doctor Who' in mei naar Disney+

Karen Luiken-16 maart 2024 om 08:08

Het nieuwe seizoen van ‘Doctor Who’ is vanaf mei te zien op Disney+. De eerste aflevering verschijnt op 10 mei.

De komst van ‘Doctor Who’ naar Disney+ is een samenwerking met BBC. De sciencefictionserie gaat over een tijdreiziger en heeft al verschillende acteurs als hoofdrolspeler gehad. ‘Sex Education’-acteur Ncuti Gatwa neemt die verantwoordelijkheid als vijftiende (en eerste zwarte) acteur op zich voor het aankomende seizoen. Hij neemt het stokje over van Jodie Whittaker.

Naast Ncuti Gatwa heeft ook ‘Heartstopper’-actrice Yasmin Finney een rol in de show. Zij gaat het personage van Rose spelen.

Ontdek meer