Jaël en Aaron gingen to Londen & beyond voor een 'Lightyear'-weekend

Jelle Joly-22 juni 2022 om 11:00

Disney gaf Jael Ost en Aaron De Groeve de kans om de nieuwe film 'Lightyear' te bekijken in Londen. De filmmaatschappij had wel nog nog wat anders in gedachten voor hun weekend. In hun vlog nemen ze jou mee op hun ruimte-avontuur. Benieuwd hoe ze opgeleid worden tot echte space rangers? Bekijk het hier.

To Infinity & Beyond: 'Lightyear' speelt nu in de bioscoop!

Trailer nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film online!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 09:48

Leuk Marvelnieuws want de gloednieuwe en allereerste trailer van de derde 'Guardians of the Galaxy'-film werd zopas gedropt! En die ziet er alvast veelbelovend uit!

Dit derde deel in de franchise belooft alvast emotioneel te worden. Volgens regisseur James Gunn is het ook meteen de laatste in de reeks, dus dat wil misschien zeggen dat we voorgoed afscheid moeten nemen van bepaalde karakters. En die vibe merken we toch ook al wel wat in de trailer.

Bekijk de gloednieuwe trailer hieronder en check 'm vanaf 3 mei in de Belgische bioscopen:

Beer onder invloed van cocaïne speelt hoofdrol in horror

Karen Luiken-02 december 2022 om 07:36

Maak je klaar voor een bizarre nieuwe horror. Universal is druk bezig met de titel ‘Cocaine Bear’, een film die gaat over een beer die onder invloed is van cocaïne. De nieuwe trailer is deze week verschenen en die belooft heel veel hilariteit.

Het verhaal uit de film is losjes gebaseerd op een incident uit 1985. Een zwarte beer haalde in Amerika toen het nationale nieuws nadat hij een enorme hoeveelheid cocaïne had geconsumeerd. De drugs waren uit een vliegtuig in de bossen van Georgia gevallen.

In de film draait het verhaal om een groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die samenkomen in een bos. Ze vluchten allemaal voor de beer die compleet is losgeslagen na een inname van drugs. Het enige waar het beest op uit is, is bloed.

‘Cocaine Bear’ is vanaf februari te zien in de bioscoop. De trailer check je hier:

Ontdek meer