Jaël en Aaron gingen to Londen & beyond voor een 'Lightyear'-weekend

Jelle Joly-22 juni 2022 om 11:00

Disney gaf Jael Ost en Aaron De Groeve de kans om de nieuwe film 'Lightyear' te bekijken in Londen. De filmmaatschappij had wel nog nog wat anders in gedachten voor hun weekend. In hun vlog nemen ze jou mee op hun ruimte-avontuur. Benieuwd hoe ze opgeleid worden tot echte space rangers? Bekijk het hier.

To Infinity & Beyond: 'Lightyear' speelt nu in de bioscoop!

Dit zijn de kandidaten van 'De Mol'

Karen Luiken-18 maart 2024 om 07:58

Nog zes dagen en dan gaat het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ eindelijk van start. We weten inmiddels dat de afleveringen zijn opgenomen in Sicilië. We weten ook dat Gilles De Coster de boel weer presenteert. Maar wie zijn de kandidaten (en de mol)? Vandaag worden ze voorgesteld.

Bernard (33)

Sympathieke en bevlogen leerkracht lager onderwijs die zichzelf een homo universalis noemt. Iemand die alles een beetje kan, maar niets echt goed. Bernard is een man van vele interesses, waarvan voetbal en kosmologie de grootste twee zijn. Het ontlokte hem de prachtige bedenking: “Als er buitenaards leven is in ons heelal zou ik er graag tegen voetballen.” In afwachting van hun komst woont Bernard met zijn vrouw en twee dochtertjes in Melle.

Charlotte (26)

Lolo voor de vrienden. Goedlachse en competitieve jongedame die met haar 26 lentes de jongste van de groep is. Woont samen met haar vriend in Antwerpen en heeft naar goede lokale gewoonte het hart nogal stevig op de tong. Vreemd genoeg supporter van het Nederlands elftal en van Royal Antwerp FC, maar niemand is natuurlijk perfect.

Coco (31)

Eigenlijk heet ze Marta, maar luisteren doet ze toch vooral naar de afkorting van haar Spaanse achternaam Corbillo Colom. Coco komt uit Mallorca maar woont in Aarschot. Ze ontdekte vorig jaar pas 'De Mol' en bingewatchte meteen alle beschikbare seizoenen. Nu staat ze dus zelf aan de start van het nieuwe avontuur. Charmante kandidate met zuiderse looks en dito temperament. Spreken doet ze in het Nederlands, vloeken uitsluitend in het Spaans.

Gillian (27)

Grote Gillian uit Gullegem. 195 authentiek West-Vlaamse centimeters met een roeping: het evangelie van zijn geliefde thuisgemeente uitdragen over Vlaanderen. Een entertainer met een onuitputtelijke tank aan enthousiasme, decibels en duidelijke standpunten. Zo vallen paardrijden, Formule 1 en darts volgens Gillian niet onder de noemer ‘sport’, maar wel ‘competitieve hobby’. Van het tegendeel krijg je hem niet overtuigd.

Karolien (46)

Tot op vandaag denken haar twee tieners nog altijd dat mama vorig najaar in Zuid-Amerika zat, op groepsreis met een gecrashte gsm. Nu ontdekken ze dat mama in Sicilië zat, op een ander soort groepsreis. Avontuurlijke en heerlijk spontane kandidate met veel gevoel voor humor. Karolien is docente audiologie aan de Arteveldehogeschool in Gent, en geeft les zoals ze dat zelf ook graag zou gekregen hebben: zonder opdrachten tussendoor. Dat kunnen we in 'De Mol' niet beloven.

Lynn (38)

Haar dochter moedigde haar aan om zich in te schrijven, en zo komt Lynn als zelfstandig videomaker nu terecht in een avontuur waar ze aan de andere kant van de camera’s gaat staan. Lynn werd geboren in Zuid-Korea maar groeide op in een warme familie in het Antwerpse, waar ze nu nog steeds woont met haar man en twee kinderen. Een fijne en ontwapenende kandidate met een chaotisch kantje. Gelukkig is er in 'De Mol' van chaos nooit sprake.

Michaël (41)

Enthousiaste sport- en natuurliefhebber uit Grembergen, die van boomverzorgen zijn beroep heeft gemaakt. Michaël is gehuwd en is papa van een zoon van 13 en een dochter die voor altijd 2 zal zijn. Hij is ook pluspapa van twee iets oudere kinderen, waardoor hij zich op zijn 41 al een trotse opa mag noemen. Onverwoestbaar levenslustige man die zich naar eigen zeggen inschreef om te werken aan zijn boomer-imago bij zijn jongste zoon. Een nobel doel waar we graag aan meewerken.

Philippe (53)

Ouderdomsdeken is niet het juiste woord, want met amper 53 jaar op de teller is Philippe uiteraard nog een fris veulen. Kersverse opa die met zijn vrouw in Mortsel woont en papa is van 3 zoons. Zijn eclectische hobbylijst omvat (onder meer) vrijduiken, salsa, kitesurfen en snowboarden. Hij heeft een verleden als professioneel danser en haalde ooit het Guinness Book of World Records met de grootste pompon ter wereld, waar hij 3 jaar aan heeft gebreid. Een doorzetter.

Senne (28)

Senne woont met zijn vriendin in Borgerhout maar blijft in de eerste plaats toch volbloed Kempenzoon. Zijn geboorteplaats Westerlo draagt hij niet alleen in zijn hart maar ook gewoon op zijn lichaam: op zijn rechterbeen prijkt een tattoo van een kemphaan. Fijnbesnorde en joviale flapuit met af en toe een filosofisch kantje. “De beste wijn moet je drinken op de meest doordeweekse dagen” is zijn motto, en wie zijn wij om dat tegen te spreken?

Stéphanie (35)

Stéphanie heeft Tunesische roots maar is een geboren en getogen Limburgse. Ze woont met haar 2 kinderen en kat Mollie in Hasselt en werkt als verpleegkundige op het operatiekwartier. Zorgzame en innemende jonge mama die met grote nieuwsgierige ogen naar de wereld kijkt. En nooit de deur uitgaat zonder haar EPI-pen, want ze is allergisch aan zowel kaas, wijn als tomaten. Ideaal met Sicilië als bestemming.

Opnames 'Euphoria 3' binnenkort van start

Karen Luiken-17 maart 2024 om 16:31

Het gaat waarschijnlijk niet lang meer duren voor de camera’s beginnen met draaien voor het derde seizoen van ‘Euphoria’. Hoofdrolspeelster Sydney Sweeney heeft in een interview met MTV verklapt dat de productie van de hitserie als eerste op haar to do-list staat.

Veel wil Sydney niet verklappen, maar ze zegt wel dat het eerstvolgende project op haar planning ‘Euphoria’ is. “Het voelt als thuiskomen”, aldus de actrice, die de rol van Cassie Howard speelt in de serie.

In november werd bekendgemaakt dat er een derde seizoen op komst is. Wanneer we dat precies kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. In ieder geval ergens in 2025.

Ontdek meer