Jennifer Lopez gebruikt genderneutrale voornaamworden voor kind Emme

Karen Luiken-22 juni 2022 om 05:58

Jennifer Lopez gebruikt genderneutrale voornaamwoorden voor haar 14-jarige kind Emme Maribel Muñiz. Bij een optreden in Los Angeles werd Emme omschreven als 'hen' en 'die'.

JLo trad donderdag op in het Dodger Stadium in Los Angeles voor het jaarlijkse Diamond Gala. Tijdens haar show besloot ze Emme op het podium uit te nodigen voor het zingen van een liedje. Bij het aankondigen van haar kind gebruikte ze de voornaamwoorden 'hen' en 'die'.

“De laatste keer dat we samen optraden, was in een groot stadion als dit”, aldus Jennifer. “Ik vraag hen heel vaak om samen met me te zingen, maar die wil dat niet. Dus dit is een heel speciale gelegenheid. Hen heeft het heel erg druk. Wordt vaak geboekt. En is prijzig. Het kost me veel geld dat hen zo het podium op wandelt, maar het is elke cent waard.”

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer