Jennifer Lopez gebruikt genderneutrale voornaamworden voor kind Emme

Karen Luiken-22 juni 2022 om 05:58

Jennifer Lopez gebruikt genderneutrale voornaamwoorden voor haar 14-jarige kind Emme Maribel Muñiz. Bij een optreden in Los Angeles werd Emme omschreven als 'hen' en 'die'.

JLo trad donderdag op in het Dodger Stadium in Los Angeles voor het jaarlijkse Diamond Gala. Tijdens haar show besloot ze Emme op het podium uit te nodigen voor het zingen van een liedje. Bij het aankondigen van haar kind gebruikte ze de voornaamwoorden 'hen' en 'die'.

“De laatste keer dat we samen optraden, was in een groot stadion als dit”, aldus Jennifer. “Ik vraag hen heel vaak om samen met me te zingen, maar die wil dat niet. Dus dit is een heel speciale gelegenheid. Hen heeft het heel erg druk. Wordt vaak geboekt. En is prijzig. Het kost me veel geld dat hen zo het podium op wandelt, maar het is elke cent waard.”

MEAU zingt over het gevaar van sexting in nieuwe single

Chelsy Vanlerberghe-20 maart 2024 om 11:58

De Nederlandse zangeres MEAU heeft een nieuw nummer uitgebracht. Met 'Stukje van mij' wil ze de aandacht vestigen op het gevaar van 'sexting' bij jongeren. In het nummer zingt ze over de gevolgen, de schaamte en het schuldgevoel van iemand wiens intieme beeld is doorgestuurd.

MEAU geeft met het nummer een stem aan een kwetsbare, groeiende groep jongeren. De 'Dat Heb Jij Gedaan'-zangeres vroeg fans om hun ervaringen te delen rond grensoverschrijdende sexting. Op basis daarvan schreef ze het nieuwe nummer, met bijhorende videoclip. "Ik ben geraakt door deze verhalen en heb het veel te vaak van dichtbij gemaakt dat naaktbeelden ongewild zijn doorgestuurd naar mensen voor wie ze niet bedoeld waren," aldus de zangeres. "Het grote verschil maken we al door dit onderwerp openlijk met elkaar te bespreken."

Olivia Rodrigo kondigt 'nieuw' album aan

Chelsy Vanlerberghe-20 maart 2024 om 08:51

Goed nieuws voor de fans van Olivia Rodrigo! De zangeres heeft aangekondigd dat er een deluxe-editie komt van haar hitalbum 'GUTS'. Het album zal vijf nieuwe nummers bevatten en komt deze vrijdag uit.

De zangeres deed de aankondiging tijdens haar concert in Chicago terwijl ze 'Get Him Back!' zong. In het midden van het nummer toonde ze een papier met de woorden 'GUTS deluxe out friday'. De achtergronddansers hielden op hun beurt elk een papier met de titel van een nieuw nummer op.

De tracklist zal vier 'geheime' nummers bevatten die al eerder zijn uitgebracht op Vinyl: 'Obsessed', 'Girl I've always been', 'Scared of My Guitar' en 'Stranger'. Daarnaast wordt ook een volledig nieuw nummer aan de tracklist toegevoegd, namelijk 'So American'.

Ontdek meer