Lil Kleine ziet zoon niet meer

Karen Luiken-22 juni 2022 om 05:44

Lil Kleine heeft zijn zoontje Lío al een tijdje niet meer gezien. Ook heeft hij geen contact meer met zijn ex-verloofde Jaimie Vaes, die momenteel met hun gezamenlijke kind in Ibiza woont. Dat meldt Jaimie in een interview met RTL Boulevard.

Het is nu een paar maanden geleden dat Lil Kleine ervan werd beschuldigd Jaimie te hebben mishandeld. Sindsdien zijn de twee uit elkaar en leven ze aparte levens. Lío woont bij zijn moeder. “We hebben geen contact en dat is prima zo”, legt Jaimie uit. “Het is goed geweest voor beide partijen om helemaal weg te gaan uit deze ongezonde situatie. Dat is het beste, nu nog steeds.”

Qua opvoeding voor Lío staat Jaimie er momenteel alleen voor, maar ze hoopt wel dat de kleine zijn vader in de toekomst vaker zal zien. “Lío is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lío", aldus de realityster. “Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf. En dat gaat nu helemaal goed. Het is natuurlijk wel wenselijk voor Lío dat de vader weer een rol gaat spelen, maar dat zien we in de toekomst. Voor nu is dat nog niet aan de orde.”

Zien: zo onthulde Hanne haar babynieuws aan Julia en Marthe

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:46

K3-tje Hanne Verbruggen maakte vorige week bekend dat ze bevallen is van een gezond zoontje Julien. Op de sociale media van VTM en K3 werd nu een video gepost waarin Hanne haar zwangerschap onthult aan Julia en Marthe.

“Ik ben zwanger!” 😍 Hoe schattig is de reactie van tante Marthe en tante Julia op het zwangerschapsnieuws van Hanne? 🤰🧡”, luidt het in de caption van de video.

De hartverwarmende video werd gepost op de kanalen van zowel VTM als K3 en geven een voorsmaakje van de docu die Hanne, Marthe en Julia een jaar volgt als de “nieuwe K3”.

'K3, één jaar later' zal vanaf zaterdag te zien zijn bij VTM en online via VTM GO.

Check de video hier:

Johnny Depp komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:39

Wie al uitkijkt naar het festivalseizoen van volgend jaar en daarnaast fan is van acteur Johnny Depp, gaan we nu héél blij maken. Hij staat namelijk volgend jaar op het podium van Graspop!

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft immers zopas bekendgemaakt dat hij volgend jaar naar ons land komt met zijn band Hollywood Vampires.

Naast Hollywood Vampires maakte Graspop ook nog 102 andere namen van de line-up bekend, met o.a. In Flames, Rancis, Pantera,…

Graspop zal in 2023 plaatsvinden tussen 15 en 18 juni. De ticketverkoop start al snel: deze zaterdag om 10u ’s ochtends via deze website.

Ontdek meer