Lil Kleine ziet zoon niet meer

Karen Luiken-22 juni 2022 om 05:44

Lil Kleine heeft zijn zoontje Lío al een tijdje niet meer gezien. Ook heeft hij geen contact meer met zijn ex-verloofde Jaimie Vaes, die momenteel met hun gezamenlijke kind in Ibiza woont. Dat meldt Jaimie in een interview met RTL Boulevard.

Het is nu een paar maanden geleden dat Lil Kleine ervan werd beschuldigd Jaimie te hebben mishandeld. Sindsdien zijn de twee uit elkaar en leven ze aparte levens. Lío woont bij zijn moeder. “We hebben geen contact en dat is prima zo”, legt Jaimie uit. “Het is goed geweest voor beide partijen om helemaal weg te gaan uit deze ongezonde situatie. Dat is het beste, nu nog steeds.”

Qua opvoeding voor Lío staat Jaimie er momenteel alleen voor, maar ze hoopt wel dat de kleine zijn vader in de toekomst vaker zal zien. “Lío is bij mij. Ik heb de volledige zorg op dit moment voor Lío", aldus de realityster. “Ik hoop dat er in de toekomst wel verandering plaats gaat vinden. En zo niet, doe ik het zelf. En dat gaat nu helemaal goed. Het is natuurlijk wel wenselijk voor Lío dat de vader weer een rol gaat spelen, maar dat zien we in de toekomst. Voor nu is dat nog niet aan de orde.”

'Modern Family'-actrice gaat Amerikaanse 'Love Island' presenteren

Karen Luiken-02 juli 2022 om 05:49

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ heeft een nieuw gezicht. Niemand minder dan Sarah Hyland, bekend van ‘The Modern Family’, gaat de show presenteren.

Sarah kondigt via Instagram aan dat ze is toegevoegd aan het vierde seizoen van ‘Love Island USA’. “Ik heb een berichtje, en het is een sappige!”, schrijft de actrice in een post. “Ik kan niet wachten om de nieuwe host van ‘Love Island’ te zijn.”

De Amerikaanse versie van de datingshow zal zes dagen per week te zien zijn. Het vierde seizoen werd eerder deze maand aangekondigd.

Ons landje krijgt ook een nieuw seizoen van eigen bodem. Dat start op maandag 11 juli en vindt plaats op een zonnige bestemming op Gran Canaria.

Zien: Avril Lavigne recreëert iconische albumcover

Dieter Blarinckx-01 juli 2022 om 19:06

Het is 20 jaar geleden dat Avril Lavigne’s debuutalbum ‘Let Go’ uitkwam. En die albumcover staat bij velen waarschijnlijk op het netvlies gebrand. En nu heeft ze die iconische cover gerecreëerd!

Op TikTok plaatse Lavigne een video waarin ze de plaats waar de originele cover werd geshoot terug bezocht. Ze poseerde op exact dezelfde manier, op exact dezelfde plek in de New Yorkse buurt SoHo, uiteraard in een volledig zwarte outfit.

De Canadese zangeres is volop bezig aan haar comeback en staat volgend jaar ook op het podium van Vorst Nationaal!

Check de remake van het album hier:

Ontdek meer