Makers 'Stranger Things' hebben spijt van dood van dít personage

Karen Luiken-22 juni 2022 om 05:25

De Duffer-broers, de makers van ‘Stranger Things’, zijn achteraf gezien niet blij met een keuze die ze hebben gemaakt voor het vierde seizoen. Als ze het terug hadden kunnen draaien, dan hadden ze cheerleader Chrissy niet al zo snel dood laten gaan.

Chrissy wordt in de eerste aflevering van het vierde seizoen het eerste slachtoffer van het kwaadaardige monster Vecna. Ze laat het leven in het huis van ‘Eddy the Freak’, met wie ze net een mooie band op lijkt te bouwen.

“We hebben vaak van die momenten waarop we denken: ‘Wat hebben we gedaan?’”, zeggen de Duffer-broers in een gesprek met TVLine. “We filmden de drugdealscène [tussen Chrissy en Eddy] vrij laat in de opnames. Sterker nog: we hadden toen al besloten dat Chrissy dood zou gaan.”

En daar kregen ze later dus spijt van, net zoals ze spijt hadden van het vermoorden van Bob in het tweede seizoen. “Dat wilden we ook niet doen. We waren verliefd geworden op het personage.”

Maar, geven de broers toe, het is niet uitgesloten dat Chrissy en Bob nog zullen terugkeren. “We vinden wel iets anders dat met hen te maken zal hebben.”

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer