Keert Seong Gi-hun terug in tweede seizoen 'Squid Game'?

Karen Luiken-22 juni 2022 om 05:17

Het klinkt een beetje onwaarschijnlijk, maar het is niet uitgesloten dat Seong Gi-hun een comeback maakt in het tweede seizoen van ‘Squid Game’. Acteur Park Hae-soo zegt in een interview met Discussing Film nog niet te weten of zijn personage een rol zal krijgen in het onlangs aangekondigde vervolg.

Nu horen we je denken: hoe kan Seong Gi-hun terugkeren als hij het leven liet in het eerste seizoen? De vraag stellen wij onszelf ook, maar Park Hae-soo is iets ruimdenkender. Hij zegt: “De regisseur moet beslissen of mijn personage terug zal keren. Dat is niet iets wat ik met zekerheid kan zeggen.”

Mócht hij inderdaad een rol krijgen, dan hoopt Park Hae-soo meer van de Front Man te kunnen zien. “Dat is iets waar ik naar uitkijk. Maar daarnaast zijn er ook nog heel veel traditionele Koreaanse kinderspellen die mensen nog niet hebben gezien. Ik zou graag zoiets zien als touwtjespringen.”

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Nieuw seizoen 'Only Murders in the Building' staat online!

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:22

Charles, Oliver en Mabel zijn terug. De drie hoofdpersonen uit ‘Only Murders in the Building’ zijn sinds gisteren te zien in het nieuwe seizoen van de serie. Vanaf nu te zien op de streamingsdienst van Disney!

In het tweede seizoen doen Charles, Oliver en Mabel er alles aan om de moordenaar van Arconia Board President Bunny Folger te ontmaskeren. Er doen zich alleen wel drie ongelukkige complicaties voor. De eerste: het trio is publiekelijk betrokken bij de moord. De tweede: ze zijn het onderwerp van een concurrerende podcast. En de derde: ze hebben te maken met New Yorkse buren die allemaal denken dat ze een moord hebben gepleegd. Hoe gaan ze dit in hemelsnaam oplossen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez.

Ontdek meer