'Familie' lost eerste teaser van nieuwe webreeks op VTM GO

Karen Luiken-21 juni 2022 om 15:35

Fans van ‘Familie’ hoeven deze zomer geen moment van hun favoriete reeks te missen. Meteen na de seizoensfinale van vrijdag 24 juni start er een nieuwe webserie met twee personages uit de serie in de hoofdrol. De eerste beelden zijn alvast gedeeld.

De titel van de reeks zegt het al, maar ‘Raven en Louise in het nauw’ draait om Raven en Louise. De twee trekken er samen op uit voor een nieuw avontuur. Maar wat een mooie trip had moeten worden, verandert al snel in een grote nachtmerrie...

De eerste aflevering van de reeks is meteen na de seizoensfinale op VTM GO te zien, daarna verschijnt er iedere vrijdagochtend een vervolg.

Zien: nieuwe beelden van 'The Rings of Power'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:39

Deze herfst kan je terug even afreizen naar Middle Earth met de gloednieuwe serie 'The Rings of Power'. En daar werden zopas gloednieuwe beelden van gedropt.

De langverwachte 'Lord of the Rings'-serie zal vanaf september te streamen zijn via Amazon. Helaas is voorlopig nog niet bekend waar we die in Vlaanderen net allemaal kunnen zien, maar daar zal snel meer info over droppen!

Via de officiële kanalen werden er zopas enkele gloednieuwe beelden gedropt en natuurlijk moesten we die gewoon met jullie delen!

Check de nieuwe spot hier:

Vierde seizoen 'Westworld' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:32

We hebben er drie jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het gloednieuwe seizoen van 'Westworld' gedropt!

De serie werd zo’n zes jaar geleden op de wereld losgelaten en was een schot in de roos. Een fantastische cast en een bangelijk verhaal zorgden meteen voor een trouwe fanbase. En nu staat de eerste aflevering van het langverwachte vierde seizoen online. Dit nieuwe deel gaat verder waar seizoen drie eindigde. En als we naar de trailer kijken, herkennen we meteen enkele oude bekenden!

‘Westworld’ is nu bij ons te streamen via Streamz!

Check hieronder de eerste beelden:

Ontdek meer