Kate Bush is makers van 'Stranger Things' dankbaar

Karen Luiken-21 juni 2022 om 15:29

Kate Bush is de makers van ‘Stranger Things’ dankbaar. Heel dankbaar. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat haar hit ‘Running Up That Hill’ na tientallen jaren weer de toppositie van de hitlijst van het Verenigd Koninkrijk heeft bereikt.

‘Running Up That Hill’ is een liedje dat in 1985 werd uitgebracht. Het is al bijna 40 jaar oud, maar toch is het nu weer razend populair. En dat heeft Kate Bush allemaal te danken aan de Duffer-broers, de makers van ‘Stranger Things’, die van het nummer een belangrijk onderdeel van het vierde seizoen maakten.

Kate Bush is daar erg dankbaar voor, zo schrijft ze op haar website. “Door ‘Running Up That Hill’ in zo’n positief daglicht te stellen - als talisman voor Max (een van de vrouwelijke hoofdpersonages) - is het nummer in de emotionele arena van haar verhaal gebracht”, aldus de zangeres. “Ik wil de Duffer-broers heel erg bedanken dat ze het lied in het leven van zoveel mensen hebben gebracht.”

Ze is naar eigen zeggen ‘overweldigd door de omvang van genegenheid en steun die het nummer krijgt’. Ze vervolgt: “Ik moet toegeven dat ik me er echt door ontroerd voel. Heel erg bedankt dat jullie op zo’n onverwachte manier een nummer 1-hit hebben gemaakt van dit liedje.”

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' online

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:36

Afgelopen week werden fans al warm gemaakt met een trailer, maar nu staan de afleveringen dan ook eindelijk online. Het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ kan gebingewatcht worden!

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden naar een tropisch paradijs gestuurd waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers gebruik mogen maken van ‘free kisses’, die ingezet mogen worden tijdens een date. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Het eerste deel van ‘Too Hot To Handle’ staat nu online, het tweede deel volgt volgende week.

Ontdek meer