Kate Bush is makers van 'Stranger Things' dankbaar

Karen Luiken-21 juni 2022 om 15:29

Kate Bush is de makers van ‘Stranger Things’ dankbaar. Heel dankbaar. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat haar hit ‘Running Up That Hill’ na tientallen jaren weer de toppositie van de hitlijst van het Verenigd Koninkrijk heeft bereikt.

‘Running Up That Hill’ is een liedje dat in 1985 werd uitgebracht. Het is al bijna 40 jaar oud, maar toch is het nu weer razend populair. En dat heeft Kate Bush allemaal te danken aan de Duffer-broers, de makers van ‘Stranger Things’, die van het nummer een belangrijk onderdeel van het vierde seizoen maakten.

Kate Bush is daar erg dankbaar voor, zo schrijft ze op haar website. “Door ‘Running Up That Hill’ in zo’n positief daglicht te stellen - als talisman voor Max (een van de vrouwelijke hoofdpersonages) - is het nummer in de emotionele arena van haar verhaal gebracht”, aldus de zangeres. “Ik wil de Duffer-broers heel erg bedanken dat ze het lied in het leven van zoveel mensen hebben gebracht.”

Ze is naar eigen zeggen ‘overweldigd door de omvang van genegenheid en steun die het nummer krijgt’. Ze vervolgt: “Ik moet toegeven dat ik me er echt door ontroerd voel. Heel erg bedankt dat jullie op zo’n onverwachte manier een nummer 1-hit hebben gemaakt van dit liedje.”

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer