TO DO: 'De Mol' in VR in Blankenberge

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 15:29

Vanaf 1 juli strijkt 'De Mol' weer neer op de zeedijk in Blankenberge. De hele zomer lang kan je er dus op bezoek bij 'De Mol Aan Zee' en deelnemen aan een spannend VR-avontuur!

"Kom ons bezoeken bij De Mol Aan Zee, een pop-up aan de Belgische kust. Deze zomer in Blankenberge! Beleef 'De Mol' in VR een pop-up van The Park. Ben jij een goede leugenaar en een klikspaan? Of kan jij op zoek gaan naar de mol tussen jouw vrienden of familie?", klinkt het bij de video.

Een ticket kost zo'n 29 euro per persoon.

Check de aankondiging hier.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

'Extreme Makeover Vlaanderen' nu online te zien!

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 16:43

Heb je afgelopen zaterdag de eerste aflevering van 'Extreme Makeover Vlaanderen' gemist op tv? Geen zorgen, want je kan de aflevering nu ook gewoon online bekijken!

In 'Extreme Makeover Vlaanderen' neemt James Cooke samen met een team van experten, familie, vrienden en buren het huis onder handen van een gezin dat het moeilijk heeft.

Wil je de hele aflevering bekijken? Dan kan dat via deze link!

En hoewel het eerste seizoen nog maar net gestart is, gaat Play4 alvast op zoek naar nieuwe deelnemers voor het programma. Wil jij je graag kandidaat stellen? Dat kan dan hier!

Ontdek meer