Nieuwe '365 Days' komt deze zomer naar Netflix!

Karen Luiken-21 juni 2022 om 14:53

Vrijdag 19 augustus is nú al een dag om naar uit te kijken. Hoewel het nog twee maanden duurt voor het zover is, raden we je aan die avond niets anders te plannen dan een filmavond. Het is namelijk de dag waarop de derde ‘365 Days’-film naar Netflix komt!

Slechts een paar maanden na het verschijnen van ‘365 Days: This Day’ is het binnenkort alweer tijd voor het nieuwe vervolg van de reeks. In de tweede film ging het liefdesavontuur tussen Laura en Massimo verder waar het gebleven was, stapten de twee in het huwelijksbootje en doken ze - zoals we van hen gewend zijn - regelmatig samen onder de lakens. De film eindigde met een verschrikkelijk drama waarbij Laura geraakt werd door een kogel.

Overleeft ze dit? En zo ja, wat gaat er met haar gebeuren? Op die vragen wordt in ‘The Next 365 Days’ antwoord gegeven.

Emma Roberts gecast in spin-off 'Spider-Man'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 17:45

Goed nieuws voor de fans van Emma Roberts, want er werd net bekendgemaakt dat ze gecast is in 'Madame Web', een spin-off van de 'Spider-Man'-franchise!

Roberts vervoegt dus Dakota Johnson en Sydney Sweeney als hoofdcast van de opkomende Marvelfilm 'Madame Web'.

In de stripverhalen van Marvel is Madame Web een oudere vrouw met myasthenia gravis, een ziekte waardoor ze levenslang aan een levenshulpapparaat hangt. Dat apparaat heeft de vorm van een spinnenweb.

Voorlopig is nog niet geweten of de film zou focussen op de oudere versie van het personage, of ze met Dakota Johnson als hoofdrolspeelster een meer jongere versie zullen neerzetten.

De film zou eind 2023 in de zalen te zien zijn.

'FOMO' speelt nu in de bioscoop!

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 08:40

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan griezelen met de Vlaamse horror- en influencerfilm 'FOMO'. Het verhaal werd bedacht door Maximiliaan Verheyen en de hoofdrollen worden gespeeld door influencers zoals Jamie-Lee Six, Nora Dari, Nathan Bouts, Steffi Merci, Leonard Santos, Sarah-Lynn Clerckx, Joffrey Anane, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Hariette Sylva en Gilles Van Hecke.

Een groep van 10 influencers neemt deel aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel, dat zich diep in het bos afspeelt, lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Er gebeuren tal van bizarre situaties waardoor de groep zich vragen begint te stellen over de opzet van het programma. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. Kunnen ze ontsnappen?

'FOMO' kan je nu ontdekken in een bioscoop bij jou in de buurt! Meer info & tickets kan je hier vinden.

Check hieronder de trailer, als je durft tenminste ;-)!

Ontdek meer