'X Factor'-ster verliest vrouw op dag van bruiloft

Karen Luiken-21 juni 2022 om 14:37

De voormalige ‘X Factor’-ster Tom Mann gaat door een verschrikkelijke tijd. Zijn verloofde Danielle is enkele uren voordat ze zouden gaan trouwen gestorven. Dat schrijft hij in een emotioneel bericht op social media.

Danielle is afgelopen zaterdag overleden, op de dag dat ze eigenlijk het jawoord zou geven aan Tom. “Wat de gelukkigste dag van ons leven had moeten zijn, eindigde in een onomkeerbaar liefdesverdriet”, aldus de artiest. “Ik kan niet geloven dat ik deze woorden schrijf, maar mijn lieve Dani - mijn beste vriend, mijn alles en meer, de liefde van mijn leven - is zaterdagochtend overleden.”

Tom schrijft in het hartverscheurende bericht dat hij en zijn verloofde het altaar nooit hebben bereikt, ze hun geloften nooit uit hebben kunnen spreken en ze nooit hun eerste dans hebben kunnen doen. “Ik ben compleet gebroken en ik weet niet wat ik moet doen, maar ik weet dat ik sterk moet zijn voor onze kleine jongen.”

Danielle en Tom werden slechts acht maanden geleden voor het eerst ouders van hun zoontje Bowie. “Ik beloof je dat ik er alles aan zal doen om hem op te voeden zoals we dat altijd wilden. Ik beloof dat hij zal weten hoe geweldig zijn moeder was. Ik beloof dat ik je trots zal maken", besluit Tom.

Het is niet bekend waaraan Danielle is overleden.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer