Zien: de 'Sex And The City'-girls zijn terug!

Dieter Blarinckx-09 juli 2021 om 18:48

Ein-de-lijk! Deze late namiddag werden we getrakteerd op het eerste officiële beeld van Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis op de set van 'Just Like That...', de reboot van 'Sex And The City'.

We zien de drie hartsvriendinnen Miranda, Carrie en Charlotte terug samen over straat lopen in het drukke stadsleven van New York City. Het is de eerste keer sinds de langspeelfilm 'Sex And The City 2' dat de drie terug samen op de set staan in hun originele rollen.

'And Just Like That...' zal binnenkort te streamen zijn via HBO Max en bij ons waarschijnlijk via Streamz.

Meer info volgt ASAP!

Nathalie Meskens mama geworden van zoontje

Karen Luiken-11 september 2021 om 07:25

Groot geluk in huize Meskens. VTM-presentatrice Nathalie en haar partner zijn de trotse ouders geworden van zoontje Loé. Het is het tweede kind van het koppel, dat ook al een dochtertje heeft.

Nathalie maakt het nieuws zelf bekend via social media. Daar deelt ze verschillende beelden van haar kleine spruit. “Hij is er! Mijn kleine prins. Zoooo verliefd.”

Loé zag op 6 september het levenslicht en is volgens VTM kerngezond. Ook met Nathalie gaat het goed. ‘Het gezin geniet de komende tijd van hun roze wolk en kersvers gezinsgeluk’, zo klinkt het in een persbericht.

'Gossip Girl' krijgt nu al tweede seizoen

Karen Luiken-10 september 2021 om 06:44

Het eerste seizoen van ‘Gossip Girl’ 2.0 is nog niet eens achter de rug of er wordt alweer een vervolg aangekondigd. De verwachtingen van de reboot zijn schijnbaar zo hoog, dat HBO Max het nu al aandurft de show te verlengen. Dat meldt Entertainment Tonight.

De serie ging op 8 juli na lang wachten in première. Het eerste seizoen werd opgedeeld in twee helften; de eerste zes afleveringen zijn al verschenen, de andere zes komen in november. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen zal volgen.

In de nieuwe ‘Gossip Girl’ gaan we terug naar de Upper East Side, waar een volgende generatie rijke schooltieners kennismaakt met de nodige drama. Dit keer maken ze nóg meer gebruik van sociale media en laten ze zien hoe de digitale wereld – en de stad New York – in de afgelopen jaren is veranderd.

De cast bestaat onder meer uit Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak en Savannah Lee Smith. Kristen Bell is net als in het origineel verantwoordelijk voor de stem van Gossip Girl.

Ontdek meer