WIN: Weekendtickets voor Hype'O Dream!

Lola Obasuyi Van Acker-21 juni 2022 om 08:27

Het startschot is gegeven en het festivalseizoen is officieel begonnen! In het weekend van 8 en 9 juli is het de beurt aan Hype’O Dream in Waregem met een spetterende line-up:

$hirak, CAMILLE, Gers Pardoel, Jebroer, Metejoor, Mandy, De Jeugd van Tegenwoordig, DJ Licious, 5NAPBACK, 2-Fabiola en Michiel Cnudde, Avarage Rob, Yves Deruyter, Yves V en Regi.


Het festival is biiiijna uitverkocht maar wij mogen nog een aantal weekendtickets weggeven. Waag dus zeker je kans met de onderstaande give-away en wie weet komen we je daar tegen. Succes! 🤞

Alle info over Hype'O Dream vind je op hype-o-dream.be.

Vrouw valt van rots na maken selfie

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33- Foto:

Photo by Jon Petter Wiig on Unsplash

Een Indiase toerist is van een rots gevallen bij de Franse hotspot Étretat. Het maken van een selfie werd de 30-jarige vrouw fataal.

Het ongeluk gebeurde afgelopen weekend. Het lichaam van de vrouw is nog altijd niet gevonden omdat het water bij de kliffen te hoog staat. Er wordt onderzoek gedaan naar het incident.

Het is niet voor het eerst dat zoiets gebeurt. In januari dit jaar overleed een 24-jarige vrouw nadat ze van de Franse rots viel. In mei gebeurde hetzelfde met een zestiger.

Britse tiener sterft na eten burrito

Karen Luiken-03 oktober 2022 om 15:05- Foto:

Photo by Kashish Lamba on Unsplash

Een Britse tiener is overleden na het eten van een burrito in Mexico. Het incident vond vorig jaar al plaats, maar is nu pas naar buiten gebracht omdat een lijkschouwer de doodsoorzaak bevestigd heeft. Dat meldt Metro UK.

De 19-jarige Joe Dobson was in Mexico op vakantie toen hij een restaurant bezocht. Daar vertelde hij meerdere keren, zowel in het Engels als in het Spaans, dat hij allergisch was voor sesam en dat hij zou sterven als hij het zou eten. Toch kreeg hij niet veel later een burrito van het personeel waar sesam in zat.

De jongen haastte zich terug naar zijn AirBnB voor medicijnen, maar was niet op tijd. Hij raakte bewusteloos en stierf later in het ziekenhuis.

Ontdek meer