Beyoncé dropt nieuwe single 'Break My Soul'

Dieter Blarinckx-21 juni 2022 om 06:44

Verrassing! Superster Beyoncé verrastte iedereen deze ochtend nadat ze out of the blue een gloednieuwe single dropte. 'Break My Soul' is een voorproefje van haar aankomende album 'RENAISSANCE'.

Op 29 juli dropt de Amerikaanse zangeres haar gloednieuwe album 'RENAISSANCE', maar om fans al te pleasen en warm te maken voor die albumdrop, dropte Beyoncé al een eerste single. 'Break My Soul' is het zesde nummer op ‘RENAISSANCE' en zou normaal gezien op 21 juni om middernacht uitkomen. Maar Queen B bracht de single als verrassing deze nacht al uit via Tidal en YouTube.

Met 'RENAISSANCE' wil Beyoncé haar fans laten ontsnappen uit de realiteit: “Met al het isolement en onrecht van het afgelopen jaar, denk ik dat we allemaal klaar zijn om te ontsnappen, te reizen, lief te hebben en weer te lachen. Ik voel een renaissance opkomen en ik wil op elke mogelijke manier deel uitmaken van die ontsnapping.”

'RENAISSANCE' dropt pas op 29 juli, maar beluister de eerste single 'Break My Soul' alvast hieronder:

Zien: Xandee maakt comeback!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:53

Het heeft zestien jaar geduurd, maar zangeres Xandee is helemaal klaar voor haar comeback! Ze lanceerde zopas haar gloednieuwe single ‘Beautiful Again’.

De 43-jarige Xandee, die eigenlijk Sandy heet, heeft een woelige periode achter de rug. En met haar nieuwe single ‘Beautiful Again’ wil ze die periode afsluiten.

De zangeres achter Touch Of Joy en het Songestivalnummer ‘One Life’ gaat dus voor het eerst weer op een podium staan sinds 2006.

“De betekenis achter ‘Beautiful Again’ is dat het leven weer mooi kan zijn, na alle problemen. Ik heb heel veel meegemaakt en heb trouwens nog maar net een nieuwe hartoperatie achter de rug. Met dit lied wil ik alle problemen achter me laten en er terug staan.”

“Ik heb dan ook al veel reacties ontvangen en mensen vertellen mij dat ze blij zijn om mijn stem weer te horen. En ook bij Radio 2 werd het nummer goed ontvangen. Ik ben dus helemaal klaar om er weer te staan.”

Beluister het nummer hier:

BTS-lid J-Hope brengt binnenkort eerste soloalbum uit

Karen Luiken-26 juni 2022 om 05:10

Misschien heb je het al gehoord, misschien ook niet. Maar de heren van BTS gaan zich de komende maanden wat meer op hun soloprojecten richten. Te beginnen met J-Hope, die dit weekend heeft aangekondigd over een paar weken zijn eerste soloalbum uit te brengen.

De plaat gaat ‘Jack in The Box’ heten en wordt op 15 juli gereleased. Aanstaande vrijdag krijgen fans vast een voorproefje in de vorm van een eerste solosingle. Volgens de officiële aankondiging vertegenwoordigt het album J-Hope’s eigen muzikale persoonlijkheid en visie als artiest.

Twee weken geleden bracht J-Hope samen met de andere leden van BTS nog de plaat ‘Proof’ uit, die bestaat uit drie cd’s. Een groot deel van de inhoud bestaat uit muziek die eerder al is uitgebracht. Een aantal nummers is gloednieuw.

Ontdek meer