Keert Regé-Jean Page toch terug voor derde seizoen ‘Bridgerton’?

Dieter Blarinckx-20 juni 2022 om 16:57

Het lijkt er misschien dan toch op dat Regé-Jean Page zal terugkeren voor het gloednieuwe en derde seizoen van ‘Bridgerton’. Dat meldt het Britse magazine The Sun.

Volgens een anonieme bron zouden er volop onderhandelingen aan de gang zijn om de 34-jarige acteur toch te laten verschijnen in het aankomende derde seizoen van de Netflix-serie ‘Bridgerton’. In die serie werd hij immens populair en geliefd als Simon Basset, de Duke of Hastings. En hoewel hij altijd voet bij stuk hield dat zijn verhaal in ‘Bridgerton’ afgerond was, lijkt dat misschien toch niet helemaal te kloppen…

Volgens The Sun zou er wel nog niks officieel zijn, maar als we gossips mogen geloven zouden we wel eens meer kunnen zien van de Duke of Hastings in het nieuwe seizoen.

Stay tuned voor updates!

Zien: eerse teaser van 'Hocus Pocus 2' gedropt!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:18

They're back, witches! De Sanderson-zusjes zijn weer helemaal terug voor een gloednieuw en magisch avontuur in 'Hocus Pocus 2'! En hier zijn de eerste beelden!

Disney dropte zonet de eerste teaser trailer van de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

In dit nieuwe hoofdstuk brengen een paar schoolmeisjes de heksen terug naar het huidige Salem in Massachusetts in de Verenigde Staten. De meisjes moeten voorkomen dat de heksen opnieuw hun stad onveilig maken.

'Hocus Pocus 2' is vanaf 30 september beschikbaar op streamingplatform Disney+. Check de eerste teaser trailer hieronder:

‘Nonkels’ krijgt een tweede seizoen!

Dieter Blarinckx-28 juni 2022 om 22:14

Hoewd niefs voor de fans van de Vlaamse serie ‘Nonkels’, want er werd zopas bevestigd dat er wel degelijk een tweede seizoen in de maak is!

Het eerste seizoen was een overdonderend succes, met indrukwekkende kijkcijfers tussen de 300.000 en 400.000 op tv (Play4). Via Streamz kan je ‘m ook streamen en daar staat die in de top drie van de meest opgevraagde reeksen. Logisch dus dat er een vervolg komt op de fratsen van de familie Persyn.

‘Nonkels’ zoomt in op het leven van drie West-Vlaamse broers van middelbare leeftijd en hun familie. Wanneer er plots een Afrikaanse vluchteling voor de deur staat, wordt hun leven overhoop gegooid.

Wanneer het tweede seizoen dan net te zien/streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Ontdek meer