Zien: Harry Styles helpt fan uit de kast komen tijdens show

Dieter Blarinckx-20 juni 2022 om 16:46- Foto:

We Heart It

Afgelopen weekend stond zanger Harry Styles op het podium van het bomvolle Wembley Stadium in Londen. En voor één fan werd het écht een onvergetelijke avond. Styles hielp hem namelijk met zijn coming out.

De Italiaanse superfan Mattia had een bordje bij waarop stond: “Help me uit de kast te komen”. Styles zag de boodschap en zocht een regenboogvlag in het publiek en legde zijn show even stil. “Als ik deze vlag boven mijn hoofd hou, ben je officieel uit de kast”, waarna hij dat ook effectief deed. “Proficiat Mattia, je bent officieel een vrij man”, vervolgde hij. Het publiek werd natuurlijk superwild!

Bekijk de mooie beelden hieronder:

Veel kritiek op wassen beeld Billie Eilish

Karen Luiken-30 juni 2022 om 06:03

Billie Eilish is sinds kort te bewonderen in het Hollywood Wax Museum. De zangeres heeft een wassenbeeld gekregen en hoewel dat natuurlijk leuk bedoeld is, zijn fans not amused.

Het beeld lijkt volgens fans in de verste verte niet op Billie Eilish. Foto’s van de replica gaan inmiddels viral op social media. In tweets klinkt massaal kritiek.

“Degene die het wassenbeeld van Billie Eilish heeft gemaakt, zou ontslagen moeten worden”, zegt iemand. “Wie is dit?”, vraagt een ander zich af, terwijl een derde persoon zegt: “Dat is nauwelijks Billie Eilish”.

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Ontdek meer