Disney biedt nu trip naar alle Disneyparken ter wereld aan!

Dieter Blarinckx-20 juni 2022 om 16:23

Ben jij een zotte pretparkfan die ooit alle Disneyparken ter wereld wil bezocht hebben? Dan hebben wij nu superleuk nieuws, want Disney zélf biedt nu zo’n wereldtrip aan!

The Walt Disney Company stelde immers zopas hun gloednieuwe pakket 'Disney Parks Around the World: A Private Jet Adventure' voor. Een trip waarin je alle Disneyparken ter wereld bezoekt met een privéjet. Prijskaartje? 110.000 dollar per persoon.

Pretparkfans reizen gedurende 24 dagen naar alle twaalf Disneyparken over de hele wereld: California, Florida, Parijs, Hongkong, Tokyo en Shanghai. Gasten zullen onderweg ook een aantal wereldwonderen bezoeken, zoals de Piramides van Gizeh, de Eiffeltoren en de Taj Mahal. Daarnaast krijgen ze ook nog eens privérondleidingen in de Lucasfilm Campus en de Walt Disney Studios. Er is plaats voor 75 personen, én een crew bestaande uit gidsen, een chefkok, een arts, Disney VIP's, Imagineers, culturele experts en verrassingsgasten.

De eerste trip vindt plaats tussen 9 juli en 1 augustus 2023. Vanaf volgende week start de ticketverkoop!

Wie dus een zakcentje op overschot heeft, kan meer info en tickets terugvinden op de officiële website van Disney.

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

'Daens de Musical' stopt op 1 oktober!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 08:56

Het is één van de meest geliefde en succesvolle musicals ooit in Vlaanderen, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat binnenkort het doek valt over 'Daens de Musical'.

"Op 1 oktober 2022 stopt de succesmusical Daens definitief. Na een bijzonder succesvolle speelperiode in het Studio 100 Pop-Up Theater en meer dan 225.000 bezoekers komt er dit najaar een einde aan de 2.0-versie van één van de meest succesvolle Vlaamse musicals", klinkt het bij de aankondiging.

Er zijn nog een aantal tickets te koop, dus wil je deze spektakelmusical zeker niet missen. Check dan hier nog voor de laatste plaatsen!

Ontdek meer