Disney biedt nu trip naar alle Disneyparken ter wereld aan!

Dieter Blarinckx-20 juni 2022 om 16:23

Ben jij een zotte pretparkfan die ooit alle Disneyparken ter wereld wil bezocht hebben? Dan hebben wij nu superleuk nieuws, want Disney zélf biedt nu zo’n wereldtrip aan!

The Walt Disney Company stelde immers zopas hun gloednieuwe pakket 'Disney Parks Around the World: A Private Jet Adventure' voor. Een trip waarin je alle Disneyparken ter wereld bezoekt met een privéjet. Prijskaartje? 110.000 dollar per persoon.

Pretparkfans reizen gedurende 24 dagen naar alle twaalf Disneyparken over de hele wereld: California, Florida, Parijs, Hongkong, Tokyo en Shanghai. Gasten zullen onderweg ook een aantal wereldwonderen bezoeken, zoals de Piramides van Gizeh, de Eiffeltoren en de Taj Mahal. Daarnaast krijgen ze ook nog eens privérondleidingen in de Lucasfilm Campus en de Walt Disney Studios. Er is plaats voor 75 personen, én een crew bestaande uit gidsen, een chefkok, een arts, Disney VIP's, Imagineers, culturele experts en verrassingsgasten.

De eerste trip vindt plaats tussen 9 juli en 1 augustus 2023. Vanaf volgende week start de ticketverkoop!

Wie dus een zakcentje op overschot heeft, kan meer info en tickets terugvinden op de officiële website van Disney.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer