Disney biedt nu trip naar alle Disneyparken ter wereld aan!

Dieter Blarinckx-20 juni 2022 om 16:23

Ben jij een zotte pretparkfan die ooit alle Disneyparken ter wereld wil bezocht hebben? Dan hebben wij nu superleuk nieuws, want Disney zélf biedt nu zo’n wereldtrip aan!

The Walt Disney Company stelde immers zopas hun gloednieuwe pakket 'Disney Parks Around the World: A Private Jet Adventure' voor. Een trip waarin je alle Disneyparken ter wereld bezoekt met een privéjet. Prijskaartje? 110.000 dollar per persoon.

Pretparkfans reizen gedurende 24 dagen naar alle twaalf Disneyparken over de hele wereld: California, Florida, Parijs, Hongkong, Tokyo en Shanghai. Gasten zullen onderweg ook een aantal wereldwonderen bezoeken, zoals de Piramides van Gizeh, de Eiffeltoren en de Taj Mahal. Daarnaast krijgen ze ook nog eens privérondleidingen in de Lucasfilm Campus en de Walt Disney Studios. Er is plaats voor 75 personen, én een crew bestaande uit gidsen, een chefkok, een arts, Disney VIP's, Imagineers, culturele experts en verrassingsgasten.

De eerste trip vindt plaats tussen 9 juli en 1 augustus 2023. Vanaf volgende week start de ticketverkoop!

Wie dus een zakcentje op overschot heeft, kan meer info en tickets terugvinden op de officiële website van Disney.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer