18-jarige acteur Tyler Sanders onverwacht overleden

Dieter Blarinckx-20 juni 2022 om 15:58

De Amerikaanse acteur Tyler Sanders is plots overleden. Dat werd zopas bekendgemaakt door de Amerikaanse pers. Een specifieke doodsoorzaak is helaas nog niet bekend.

“Donderdag werden de hulpdiensten gebeld met de melding dat een man niet meer ademde”, klinkt het bij een anonieme bron aan het Amerikaanse TMZ. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen er het levenloze lichaam van de 18-jarige acteur Tyler Sanders aan. Er zijn geen directe tekenen van kwade opzet of verdachte omstandigheden.

Sanders kon je kennen van '9-1-1: Lone Star' of 'Fear the Walking Dead'. Ook op sociale media had hij een grote following en postte hij zelfs nog begin vorige week.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Temptations Heikki vader geworden

Karen Luiken-04 oktober 2022 om 05:33

Er is een ‘Temptation Island’-baby geboren. Heikki, die in 2019 samen met zijn ex-vriendin Milou deelnam aan de ultieme relatietest, heeft een dochter gekregen.

De realityster maakt het nieuws bekend via Instagram. Daar deelt hij een foto met zijn kersverse kleine. “She here”, schrijft hij erbij. “Met enorme trots kan ik jullie mededelen dat ik papa ben geworden van een superknap dochtertje Luna.” Moeder en dochter maken het volgens hem goed.

In maart maakte Heikki en zijn nieuwe vriendin Kaylee bekend in verwachting te zijn. Voor Heikki is het nu zijn eerste kindje, voor Kaylee de tweede. Zij heeft ook al een dochter uit een eerdere relatie.

Zien: Nadège in tranen herenigd met de Meilandjes

Dieter Blarinckx-03 oktober 2022 om 20:02

Hartverwarmende beelden op de sociale media van de Meilandjes, want Martien deelde zopas een video waarin ze terug herenigd worden met Nadège. En dat ging gepaard met de nodige traantjes.

De familie Meiland ging nog een laatste keertje naar hun Chateau in Frankrijk om afscheid te nemen van hun oude eigendom én om te kijken hoe het gaat met Nadège. Zij was al vanaf moment één een publieksfavoriet en tussen haar en de Meilandjes ging het niet altijd even goed...

Hun oude huishoudster komt net uit het ziekenhuis wanneer de Meilandjes op het la,dgoed arriveren. Nadège wordt momenteel immers behandeld voor darmkanker. Het werd een blij weerzien met de nodige tranen.

Bekijk de hartverwarmende beelden hieronder:

Ontdek meer