Tienerdrama 'The Summer I Turned Pretty' krijgt tweede seizoen

Nico De Greef-19 juni 2022 om 12:21

De nieuwe serie van Jenny Han (auteur van het succesvolle "To All The Boys I've Loved Before") valt zo goed in de smaak dat Amazon alvast een tweede seizoen van het populaire tienerdrama heeft besteld.

'The Summer I Turned Pretty' is het nieuwste coming-of-age drama die alle tienerharten sneller doet kloppen. De serie volgt de 15-jarige Isabel "Belly" (Lola Tung), die elke zomer samen met haar familie een bezoek brengt aan de beste vriendin van haar moeder, die aan de kust woont samen met haar twee knappe zoons Conrad (Christopher Briney) en Jeremiah (Gavin Casalegno). De broers behandelden Belly altijd als niets meer dan een goede jeugdvriendin, maar daar komt ineens verandering in wanneer ze merken hoe hun vriend is uitgegroeid tot een aantrekkelijke jonge vrouw en er - hoe kan het ook anders - een driehoeksverhouding tussen hen ontstaat.

'The Summer I Turned Pretty' is gebaseerd op een trilogie van young adult romans geschreven door Jenny Han, die eerder ook al haar drie 'To All The Boys'-boeken door concurrent Netflix bewerkt zag worden tot hele succesvolle films. Dat de nieuwe reeks, die sinds vrijdag te bekijken is op Prime Video, erg in de smaak valt, is inmiddels wel duidelijk want Amazon heeft bekend gemaakt dat er snel een tweede seizoen aankomt.

Hoewel het nog even zal duren voordat we naar dat nieuwe seizoen zullen kunnen kijken, kunnen fans in de tussentijd blijven wegzwijmelen bij het eerste seizoen.

Zien: eerste trailer van nieuwe seizoen 'High School Musical: The Series'

Dieter Blarinckx-29 juni 2022 om 18:05

De eerste volledige trailer van het gloednieuwe seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ werd zopas gedropt en we weten nu ook wanneer de nieuwe afleveringen te streamen zullen zijn!

In het nieuwe seizoen kondigt ‘High School Musical’-ster Corbin Bleu aan de jongeren aan dat ze tijdens hun zomerkamp de musical ‘Frozen’ moeten opvoeren. De liedjes uit dit gloednieuwe seizoen zullen uit ‘High School Musical 2’ en ‘Camp Rock’ komen.

Joshua Bassett, Matt Cornett, Sofia Wylie, Julia Lester, Dara Reneé, Frankie Rodriguez en Olivia Rodrigo keren allemaal terug. Maar ook zullen we enkele nieuwe acteurs mogen verwelkomen, waaronder Jojo Siwa en Jesse Tyler Ferguson!

‘High School Musical: The Musical: The Series’ zal vanaf 27 juli te streamen zijn via Disney+.

Check de trailer hier:

Opnieuw een record voor vierde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:33

Het houdt niet op met de mijlpalen die 'Stranger Things 4' bereikt. Hoewel het seizoen nog niet eens compleet is - vrijdag verschijnen de laatste twee afleveringen op Netflix - breekt het record na record. Ook nu heeft de serie weer een nieuwe prestatie te pakken.

In de eerste 28 dagen na de première van het vierde seizoen werd er maar liefst 930 miljoen uur naar de serie gekeken. En dat is veel, aangezien geen enkele andere Engelstalige Netflix-serie deze cijfers wist te bereiken. Er is volgens Deadline slechts één andere show die het beter deed: ‘Squid Game’. Die Zuid-Koreaanse hitserie werd in de eerste maand sinds de release 1,6 miljard uur gestreamd.

Zoals gezegd is het vrijdag tijd voor de laatste twee afleveringen van ‘Stranger Things 4’. Die duren langer dan eerdere afleveringen en hebben een totaalduur van zo’n vier uur. De achtste aflevering duurt 85 minuten, de negende en tevens laatste bijna 2,5 uur.

Ontdek meer