Tienerdrama 'The Summer I Turned Pretty' krijgt tweede seizoen

Nico De Greef-19 juni 2022 om 12:21

De nieuwe serie van Jenny Han (auteur van het succesvolle "To All The Boys I've Loved Before") valt zo goed in de smaak dat Amazon alvast een tweede seizoen van het populaire tienerdrama heeft besteld.

'The Summer I Turned Pretty' is het nieuwste coming-of-age drama die alle tienerharten sneller doet kloppen. De serie volgt de 15-jarige Isabel "Belly" Cunklin (Lola Tung), die elke zomer samen met haar familie een bezoekje brengt aan de beste vriendin van haar moeder, die aan de kust woont samen met haar twee knappe zoons Conrad (Christopher Briney) en Jeremiah (Gavin Casalegno). De broers beschouwden Belly altijd als niets meer dan een goede jeugdvriendin, maar daar komt ineens verandering in wanneer ze merken hoe hun vriend is uitgegroeid tot een aantrekkelijke jonge vrouw en er - hoe kan het ook anders - een driehoeksverhouding tussen hen ontstaat.

'The Summer I Turned Pretty' is gebaseerd op een trilogie van young adult romans geschreven door Jenny Han, die eerder ook al haar drie 'To All The Boys'-boeken door concurrent Netflix bewerkt zag worden tot hele succesvolle films. Dat de nieuwe reeks, die sinds vrijdag te bekijken is op Prime Video, erg in de smaak valt, is inmiddels wel duidelijk want Amazon heeft aangekondigd dat er snel een tweede seizoen aankomt.

Hoewel het nog even zal duren voordat we naar dat nieuwe seizoen zullen kunnen kijken, kunnen fans in de tussentijd alvast het eerste seizoen bingewatchen.

'Stranger Things'-acteur denkt niet dat zijn personage terugkeert

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:57

Eddie mag dan wel dood zijn gegaan in het laatste seizoen van ‘Stranger Things’, fans hopen nog steeds op een wonder. Ze schreeuwen om een terugkeer van het personage, maar of daar naar geluisterd zal worden? Joseph Quinn, de acteur die Eddie speelt, vreest van niet.

Het personage van Joseph was misschien wel de grootste verrassing van het afgelopen seizoen van ‘Stranger Things’. Eddie ontpopte zich van een irritante gast naar een van de meest geliefde karakters van de show. Heel groot was de schok dan ook toen hij aan het einde van het seizoen overleed.

Fans vonden het verschrikkelijk en startten zelfs een petitie om het karakter terug te krijgen. De kans dat het heeft geholpen, is echter klein. Jospeh zegt in een interview met British GQ dat hij de vraag om terug te keren in ieder geval nog niet heeft gekregen. “Ik denk dat zijn terugkeer zeer, zeer, zeer onwaarschijnlijk is. Hij lijkt me behoorlijk dood”, aldus de acteur.

Nieuw seizoen 'Too Hot To Handle' online

Karen Luiken-08 december 2022 om 07:36

Afgelopen week werden fans al warm gemaakt met een trailer, maar nu staan de afleveringen dan ook eindelijk online. Het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ kan gebingewatcht worden!

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden naar een tropisch paradijs gestuurd waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Nieuw dit seizoen is dat de deelnemers gebruik mogen maken van ‘free kisses’, die ingezet mogen worden tijdens een date. Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Het eerste deel van ‘Too Hot To Handle’ staat nu online, het tweede deel volgt volgende week.

Ontdek meer