Efteling kondigt extra concerten aan!

Dieter Blarinckx-18 juni 2022 om 10:56

Goed nieuws voor de pretparkfans! Efteling in Concert krijgt namelijk extra shows. Dat werd zopas bekendgemaakt door het Nederlandse themaperk zelf.

Op 16 en 29 oktober worden er shows toegevoegd in het Nederlandse Den Bosch en Rotterdam. De eerste concerten waren in een mum van tijd uitverkocht. Logisch dus dat ze er alles aan deden om nóg meer show te organiseren.

“We zijn enorm trots dat we zoveel mensen mogen verwelkomen tijdens Efteling in Concert. Het succes lijkt te zitten in de combinatie van de iconische muziek van de Efteling, het Metropole Orkest en het 70-jarige jubileumjaar van het attractiepark”, klinkt het bij Efteling in hun persbericht.

Ook in Antwerpen zal er zo’n Efteling in Concert plaatsvinden op 22 januari. Daarvoor zijn er nog enkele tickets beschikbaar!

Verrassing! Taylor Swift brengt dubbelalbum uit!

Chelsy Vanlerberghe-19 april 2024 om 08:40

Twee uur na de release 'The Tortured Poets Department', het 11de studioalbum van Taylor Swift, had de Amerikaanse popster een verrassing in petto voor haar fans. Ze trakteert de swifties op een extra 15 nummers in het dubbelalbum 'The Tortured Poets Department: The Anthology'.

"Het is een verrassing om 2 uur 's nachts: Het Tortured Poets Department is een geheim DUBBEL album," schreef Swift op Instagram. "Ik had zoveel getormenteerde poëzie geschreven in de afgelopen 2 jaar en wilde het allemaal met jullie delen, dus hier is het tweede deel van TTPD: The Anthology. 15 extra nummers. En nu is het verhaal niet meer van mij... het is helemaal van jullie."

Met de toevoeging van de bonustracks bevat The Tortured Poets Department nu 31 nummers. De superster kondigde het album aan tijdens de Grammy Awards in februari, terwijl ze de prijs voor Best Pop Vocal Album in ontvangst nam. Niet toevallig hield ze toen een 'peace'-teken de lucht in, op het moment dat ze het woord "album" uitsprak. Toen al een easter egg naar het dubbelalbum. Tijdens de aanloop van de release waren er verschillende verwijzingen naar het cijfer 'twee', zo stond de klok in haar pop-upevenement in L.A. op 2 uur 's nachts. Het (Amerikaanse) tijdstip waarop de superster het tweede deel van het album aankondigde.

Swift heeft in de afgelopen vier jaar vier albums met nieuwe muziek uitgebracht, maar het hoge tempo doet niets af aan de kwaliteit ervan. De 'TIME's Person Of The Year 2023' verbreekt record na record en is de enige artiest die 4 keer 'Album of The Year' won op de Grammy-Awards. Neemt ze met dit album voor de 5de keer de prestigieuze prijs mee naar huis? Het zou alvast verdiend zijn.

Fictiereeks ‘Máxima’ binnenkort te zien bij VTM

Karen Luiken-19 april 2024 om 08:24

Het nieuws waar we stiekem al op hoopten, is hier. De fictiereeks ‘Máxima’ komt ook naar ons land. Vanaf maandag 6 mei is de serie te zien bij VTM.

‘Máxima’ vertelt het fascinerende levensverhaal van de Nederlandse koningin Máxima Zorreguieta. Van haar turbulente jeugd in Argentinië en haar american dream in New York, tot haar leven als partner van kroonprins Willem-Alexander. Het geeft een blik achter de schermen van de royalty romance die ook bij ons de harten beroerd heeft en dat op heden nog steeds doet. Het moderne sprookje wordt overschaduwd door het bedenkelijke verleden van Máxima’s vader, waardoor het Nederlandse koningshuis flink onder druk kwam te staan en voor ongeziene dilemma’s stond.

De hoofdrollen worden gespeeld door Delfina Chaves, Martijn Lakemeier, Elsie de Brauw, Sebastian Koch, Valeria Alonso en Daniel Freire. Andere bekende namen die je terug gaat zien, zijn Jacob Derwig en Frank Lammers.

‘Máxima’ is vanaf maandag 6 mei zes weken lang om 21.55 uur te zien bij VTM en op VTM GO. Op maandag 29 april komt de eerste aflevering in preview bij Streamz.

Ontdek meer